Reviews van deze auteur

Zwaar waardeloos, misleidend, en oplichters!

Review over Lexa

Zwaar misleidende website, die vooral gericht is om zoveel mogelijk geld uit je zakken te trekken zonder er echt iets goeds voor terug te geven:

Irritante trucjes
Heel vervelend als je net een lidmaatschap gekocht hebt en deze wilt opzeggen dat je eerst 24 uur moet wachten alvorens dat mogelijk is. Vanwege technische redenen word er aangegeven, maar ik werk zelf in de it-sector en ik kan met 100% zekerheid zeggen dat dat complete onzin is, en alleen word gedaan in de hoop dat men hierdoor alsnog vergeet op te zeggen. Schandalig!

Bovendien word je geduld, nadat je 24 uur gewacht hebt ook nog eens extra op de proef gesteld omdat je simpelweg niet met 1 muisklik je membership kunt opzeggen, maar je eerst letterlijk zeven keer op een button moet klikken, je inlognaam en wachtwoord moet invullen (welke je ook niet in het veld kunt plakken, terwijl je al ingelogd bent en het tevens op alle andere gedeeltes van de website wel allemaal automatisch gaat), etc. Ze maken het mensen zo moeilijk mogelijk om op te zeggen in de hoop zo misschien nog wat langer geld te kunnen incasseren. Waardeloos!

Betaald lid, toch doodgegooit met extra betaalopties!
Compleet waardeloos is het dat je als betaald lid niet alleen doodgegooid word met irritante banners (waar zij nog eens extra verdienen over jouw rug), maar als reeds betaald lid proberen ze je ook nog eens extra geld af te troggelen met compleet overbodige premium opties zoals het "laat vrouwen jou berichten gratis beantwoorden," "boost je profiel," "leesbevestigingen," etc. Omg, ik heb godverdomme 25 euro betaald en dan nog mag ik niet volledig van alle opties gebruik maken. Ronduit schandalig!

Veel te hoge Prijs:
De prijs van bijna 25 euro per maand is echt extreem hoog, helemaal als je kijkt dat je daar eigenlijk niets voor terug krijgt. Bovendien is het schandalig dat ze alleen iDeal betalingen accepteren indien je een pakket voor 3 maanden aanschaft. Kortom weer zo'n misselijke truc om mensen geld af te troggelen, aangezien 90% van de Nederlanders het lieft met iDeal betaald. Wil je maar 1 maand proberen, sorry, dan is alleen creditcard of paypal mogelijk.

Popups
Ook extreem vervelend zijn al die popups die elke keer voorbij komen. Ik snap dat ze willen dat de profielen zo volledig mogelijk zijn, maar laat mensen dit zelf bepalen en dwing het ze niet op. Ook die supervelende nieuwsbrieven, berichten van lexa in je inbox die niemand interesseren etc, zijn ontzettend storend. Dan denk je: yes, ik heb een bericht binnen van een potentiele match, om vervolgens weer te zien dat het lexa spam is. Storend!

Aanbod
Hoewel ze natuurlijk afhankelijk zijn van het aantal mensen die zich inschrijven, is het aanbod lachwekkend te noemen. Wel adverteren met de grootste dating site van de benelux, maar uiteindelijk zijn er vaak maar bar weinig mensen online, en diegene die online zijn (uit een bepaalde leeftijdsgroep) zijn eigenlijk altijd dezelfde mensen (die stonden er 5 jaar geleden ook al op). En dan durven ze nog een popup op je scherm te toveren met "nu 50.000 mensen online".... uit heel europe ja, waar je natuurlijk niets aan hebt. Verder allemaal geen probleem, ware het niet dat ze er dik geld voor vragen. Dus stel dat er 25 vrouwen uit mijn doelgroep zijn en van die vrouwen vind ik er 4 leuk (bij 80% ervan kan je - niet slecht bedoeld - zelfs met de beste bedoelingen nog niets leuks/moois/positiefs van maken), dan betaal ik ldus etterlijk 7.50 euro per verstuurd bericht! En dan is het nog maar de vraag of de dame in kwestie mij uberhaupt iets kan terugsturen, want als je daar zekerheid voor wilt hebben moet je weer diep in de buidel tasten.

Kortom: Lexa is enorm teleurstellend als datingsite, ze bieden veel te weinig voor veel te veel geld, en lijken bovendien als voornaamste doel te hebben om hun klanten zoveel mogelijk geld afhandig te maken! Oplichters zijn het!

Sterke punten
De app werkt naar behoren, overzichtelijk, gemakkelijk te bedienen.

Zwakke punten
Veel oplichtingspraktijken zoals "iemand vind je leuk," etc. Om vervolgens aan te geven dat je het alleen kan bekijken als je betaald.

Veel van dit soort tructjes om zoveel mogelijk geld uit je zak te kloppen.

Opzeggen is moeilijk, omslagtig.

Dure prijzen, etc

reacties: