Reviews van deze auteur

Hot or not eerder rip u off

Review over HotOrNot

Nou zoals allen zo'n beetje hebben aangegeven ik test chatten sites eerst door een account aan te maken en afwachten wie en wat ik ontvang zo blijf ik wel een maand of twee op dezelfde site en zie reacties van dames/ heren voorbij gaan natuurlijk blijf ik op de gratis gedeelte geld uitgeven als je al gelukkig ben met een wederhelft aan een of een andere dating sites is niet echt nodig.
Waarom ik op die site zit is omdat ik me afvraag hoeveel mensen nou echt gewoon MSN chat missen die jammer genoeg vanwegen de ontwikkelingen in de wereld niet meer veilig werden bevonden.

Ach ja ieder zijn ding!!!

Wat mij opviel in 2 maanden bij Hot or not is dat de meeste profiel foto's online al te vinden zijn of op andere chat sites,daarnaast is mij ook opgevallen dat heel veel van de profielen duidelijk nep zijn omdat ik wel twee identieke berichten ontvang van het zelfde persoon met een week of 3 verschil hoe ik dat weet is dat ik die mensen al Hot heb bevonden maar nooit een bericht had terug gestuurd.
Dus twijfel je over een site ga dan gewoon passief erop zitten en kijken hoe het afloopt voor je überhaupt iets koopt. Je kijkt tenslotte ook of een een gadget echt noodzakelijk is voor je het koopt toch!!!?

Sterke punten
Mooi opgezet en slim bedacht van de maker!!!

Zwakke punten
Geld aftroggel site

reacties: