Reviews van deze auteur

Veel werk voor zeer weinig resultaat

Review over BDSMZaken

Ik heb de laatste 2 jaar tweemaal een betaald profiel gehad op deze site. Beide keren ook het complete riedeltje doorlopen van alle vragenformulieren, want ik kom graag gedegen ten ijs. Voor degenen die het nog niet weten: je moet, als je een compleet profiel wilt hebben hier, echt vele honderden vragen invullen, en meerdere stukken uitleg schrijven.

Technisch werkt de site goed. Ziet er bejaard uit, maar alles werkt.

De prijs is een moeilijker iets om wat over te zeggen. Kijk ik naar de functionaliteit in technische zin, dan is het goedkoop. De meeste functies werken ook voor gratis leden, dus betalen is hier echt een optie, geen noodzaak. Dat is mooi.

De prijs per date is een heel ander verhaal. Het aanbod van aktieve leden is zeer klein. Wat op zich niet een probleem hoeft te zijn op zo'n gespecialiseerde site, want dan verwacht je eerder een match op basis van je kink. Maar neen, helaas niet. Denk dat ik er grofweg 6-8 maanden bij elkaar heb gezeten, en letterlijk niet 1 date. Heel soms een chat die op niets uitliep.

Kan je denken dat ik gewoon lelijk en lomp ben, en dat is misschien nog waar ook! Maar in dezelfde periode, met dezelfde foto's en dezelfde profieltekst, heb ik zelfs op Tinder wel meerdere leuke subs gevonden waarbij het ook tot aktieve dates is gekomen, drie van die contacten geniet ik nog regelmatig van.

Wat voor mij het enige praktische nut was van deze site waren juist alle vragenformulieren. Me daar doorheen worstelen gaf me wel wat meer inzicht in mezelf en mijn fetishes.

Sterke punten
Betaalbaar, als je puur naar de kosten kijkt en niet naar het gebrek aan baten.

Zelfs met een gratis account is iedereen te bereiken.

Zwakke punten
Succespercentage is letterlijk nul komma nul.

Heel erge kliekvorming en ons-kent-ons.

reacties:

Review: Veel werk voor zeer weinig resultaat

Dag Dirk,

Vrouwen hebben daar wel degelijk interesse in hoor. Zoals ik al vermeldde, het slagingspercentage is wel heel groot. En daar vermeld ik ook dat een eerste date behoorlijk stevige caning en seksueel gebruik gaat opleveren. Alleen de vrouwen op BDSMzaken lijken er geen interesse in te hebben. Ongetwijfeld vanwege de kliekvorming aldaar.

Review: Veel werk voor zeer weinig resultaat

Correctie: ik wilde schrijven "succespercentage OP TINDER is hoog".