Reviews van deze auteur

Psycho chicks

Review over Knuz

Deze website lijkt een verzamelplek te zijn voor vrouwen waar iets mis mee is. Financiele moeilijkheden, drugsgebruik, psychische problematiek varierend van bindingsangst en borderline tot autisme en schizofrenie...

Begrijp me niet verkeerd, een vrouw hoeft echt niet perfect te zijn, dat ben ik zelf per slot van rekening ook niet. Heb een normaal uiterlijk, ben handig en hulpvaardig ingesteld en heb een bovenmodaal inkomen. Maar op deze website houden zelfs de meest wanstaltige gedrochten er een eisenpakket op na dat zich uitstrekt van hier tot Tokyo.

Wat me ook is opgevallen, is dat veel vrouwen er al zeer lange tijd op staan. Deze "dames" hoppen ongetwijfeld van de ene relatie naar de andere, en laten daarbij een spoor achter in hun kielzog van gedesillusioneerde, kaalgeplukte mannen.

Niet voor herhaling vatbaar dit!

Zwakke punten
Veel dames met een "rugzakje", zoals ze dat zelf noemen. Nou geloof me, dat zijn geen rugzakjes meer, maar levensgrote en loodzware weekendtassen gevuld met ellende, verdriet, leugens en haat.

reacties:

Review: Psycho chicks

Als ik enkel op zoek was naar seks, dan ging ik wel naar de hoeren. Ben gewoon op zoek naar een leuke jonge vrouw zonder allerlei vreemde aandoeningen. Vind het echt niet erg om af en toe eens als "amateurpsycholoog" op te treden, maar dit ging me gewoon te ver. Ben klaar met knuz, en ga het eens proberen op een andere site. Hebben jullie nog een suggestie voor een site waar wel veel normale vrouwen op staan?