Reviews van deze auteur

Winstbejag gaat voor gebruiksvriendelijkheid

Review over Victoria Milan

Ondanks dat ik er een leuk contact heb opgedaan die geruime tijd stand heeft gehouden, moet ik zeggen dat ik de site behoorlijk aan de prijzige kant vind.

Begrijpelijk is dat zodra je abonnement verlopen is deze over gaat in een gratis abonnement met minder opties.
Wat echt te belachelijk is voor woorden, is dat de inhoud van je inbox of outbox van je profiel niet langer toegankelijk is zodra je geen betalend lid meer bent.Terwijl je daar echt voor betaald hebt.

Als betalend lid heb je niet altijd meteen in de gaten dat je een bericht naar iemand stuurt die geen betalend lid is.
Dat geeft onnodig frustratie,zeker bij een tweede bericht en je nog steeds geen antwoord terug krijgt.

Deze site heeft vooral winstbejag als oogmerk en hecht niet zoveel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid van de betalende klant.

Waarschuwing: zelfs nadat ik mijn profiel op non actief èn verborgen gezet had, bleek dat VM mijn profiel doodleuk in een nieuwsbrief naar mannelijke leden bleef doorsturen.Terwijl ik dit soort functies altijd meteen uitzet.Dus VM schroomt niet om je ongevraagd te etaleren in in hun etalage.Let hier goed op dat je dit opnieuw aangeeft als je abonnement is verlopen.Gelukkig heeft een meneer met wie ik eerder contact heb gehad mij door op gewezen.

Sterke punten
Profielen en gemiddelde aantrekkelijkheid onstijgen de middelmatigheid.

Niveau van de heren is aangenaam.

Zwakke punten
Als betalend lid kan je regelmatig de pech hebben een bericht te sturen naar een profiel dat niet langer actief is of een niet betalend lid dat ,zelfs als de wil er zou zijn, niet op jou kan reageren.Iets meer hoffelijkheid van VM naar een betalend lid zou geen kwaad kunnen.
Per slot van rekening
zou de( betalende) klant koning moeten zijn.

Helpdesk geeft bij prangende vragen ontzettend domme antwoorden dat ik bijna zou denken dat de functies vervuld worden door zwaar gesubsidieerde werknemers of een robot.
Bij zoveel onwetendheid word je met plaatsvervangende schaamte vervuld.Ik kreeg gewoon medelijden met de persoon die mij in de mail te woord stond.

reacties:

Review: Winstbejag gaat voor gebruiksvriendelijkheid

Verrassend genoeg staan er behalve gebonden mensen,op zoek naar spanning of intimiteit,ook singles en co ouders met overvolle agenda's op de site die met de meeste leden gemeen hebben op zoek te zijn naar een aanvulling en geen invulling op hun leven/relatie.

Begrijpelijk dat een bedrijf winstbejag als oogmerk heeft, maar het zou fijn zijn als het menselijk aspect en de noden van de klanten niet geheel uit het oog verloren zouden worden.

Review: Winstbejag gaat voor gebruiksvriendelijkheid

In het leven draait alles om prioriteiten.
Als een ander dat niet doet dan zijn er kennelijk
'belangrijkere' zaken. Overvolle agenda is een mooie smoes van iemand die je niet ziet zitten of iemand die de ruggengraat ontbeert om de daad bij het woord te voegen.