Reviews van deze auteur

Zelfingenomen, narcistische, delusional, onbeschofte vrouwen

Review over Knuz

Zelden heb ik zo'n stel arrogante, zelfingenomen, narcistische, gefrustreerde, delusional en onbeschofte vrouwen op een datesite gezien als op knuz! Meerdere datesites hebben dit fenomeen, maar knuz is de kers op de taart!

Je krijgt nooit reacties, ook al schrijf je een normale, leuke, uitgebreide mail.

Het eisenpakket wat deze zelfingenomen vrouwen op hun profiel neerzetten is lachwekkend! Een man mag geen kinderen hebben, moet een topsalaris en een auto hebben, men wil niet reizen want dat moet de man doen, een man moet een iq van 180 hebben, moet doctorandus zijn en moet een sollicitatie houden om maar überhaupt evt een reactie te krijgen! Zo zijn er nog talloze voorbeelden, het is zo belachelijk dat het bespottelijk is.

Als man ben je compleet kansloos en je zou welhaast je zelfvertrouwen verliezen bij deze delusional, niet eens bijzondere vrouwen. Dat je als (niet eens knappe) vrouw bij je profiel bijv neer durft te typen dat je keuze te over hebt en je haar maar moet impressie om eventueel haar aandacht te trekken, wauw!

Ik kan genoeg vrouwen in real life krijgen, 100 x leuker, knapper en vriendelijker als dit waardeloze zooitje wat hier op staat. Ik zie er normaal uit en heb genoeg aandacht van normale vrouwen die ik in het dagelijkse leven tegen kom. Verspil je tijd als man niet aan deze arrogante idioten, je krijgt toch geen contact! Deze vrouwen zitten hier alleen maar voor een boost van hun ego en zullen nooit een normale, leuke man tegenkomen!

Alle vrouwen op deze site denken miss universe te zijn en zullen met deze houding jaren later nog steeds zonder partner op deze site staan, maar toch zullen zij blijven denken dat het niet aan hun ligt. Ze zouden eens heel goed in de spiegel moeten kijken, maar hun ego is zo groot dat dit nooit zal gebeuren. Je zou bijna geneigd zijn om deze types.verrot te schelden, zelden zo'n walging aan een site over gehouden als aan knuz!

Zoals gezegd, deze vrouwen moeten eens in het woordenboek de betekenissen van de woorden arrogant, gefrustreerd, zelfingenomen, narcistisch en delusional opzoeken want als je als modale, niet eens aantrekkelijke vrouw het idee hebt dat dit mannen aantrekt zul je heel bedrogen uitkomen!En dit geldt ook voor de wel aantrekkelijke vrouwen, want niemand wil zo onbeschoft behandeld worden en de meeste mannen gaan je echt niet smeken voor aandacht! Voor mij nooit meer!

Sterke punten
Behalve dat het gratis is, GEEN!

Zwakke punten
De vrouwen die zo onbeschoft en zelfingenomen zijn dat het voor geen enkele manier de moeite waard is!

Nooit reacties!

reacties:

Review: Zelfingenomen, narcistische, delusional, onbeschofte vrouwen

Tja, kwestie van normen en waarden lijkt het mij om op normale berichten te antwoorden. Verder als je je op een datesite inschrijft kun je idd veel berichten ontvangen, maar dat weet je van tevoren dat dat een mogelijkheid is, dus geen excuus vind ik dat.

Dat je niet antwoord op seksueel getinte of onbeschofte berichten is 1 ding, dat je niet reageert op normale berichten, die je ongetwijfeld vrij snel kan filteren vd vulgaire berichten is een ander.

Verder is een eventuele afwijzing van desnoods 1 of 2 zinnetjes hooguit 20 sec.van je tijd, wat me niet echt een grote inspanning lijkt.

En qua psyche moge het duidelijk zijn dat ik niet eens de moeite nam om op profielen te reageren met een absurd eisenpakket, maar op de neutraal uitziende profielen met neutrale tekst. Ik voel me namelijk totaal niet aangetrokken tot arrogante,zelfingenomen, materialistische mensen. Het is graag of niet en ik ga geen veredelde sollicitatie houden om aan talloze eisen te kunnen voldoen om "eventueel" een reactie te krijgen. Als iemand anders daar wel voor kiest, vooral doen. Maar bij de partners die ik ontmoet is hier gelukkig totaal geen sprake van, en vallen deze op de persoon ipv de portemonnee, de auto of anders.

Ik ben zelf iemand die wel de moeite zou nemen om iemand die mij een normaal bericht een normale (evt. korte) reactie, positief of negatief zou sturen. En niet iedereen is hetzelfde daarmee, maar ik vind dat zelf enorm respectloos om niet te doen als iemand die moeite zou nemen om me een normaal bericht te sturen.

Qua afstand is trouwens ook geen excuus, aangezien dezelfde taferelen zich afspeelde bij mensen uit mijn eigen stad of omgeving.

Aangezien ik bij behoorlijk wat reviews dezelfde negatieve ervaringen en verwijten lees ben ik klaarblijkelijk ook niet de enige die er zo over denkt.

Duidelijk is dat deze site absoluut niks voor mij was, en ik me daardoor ook heel snel heb uitgeschreven.

Maar goed, niemand hoeft mijn advies op te volgen, daarom heet het ook een advies. Ik hou het gewoon lekker bij de normale, spontane personen die ik in het dagelijkse leven her en der kan tegenkomen. Je merkt namelijk gauw genoeg of iemand je aanspreekt of niet. Ik heb meer te doen met de mannen die wel teleurgesteld raken en zelfvertrouwen verliezen door dit soort dingen. Mij interesseert het niet, ik schrijf me vrolijk uit. Maar ik blijf van mening dat ik dit soort dingen ronduit bespottelijk vind. Is een materialistische iets nou echt zoveel belangrijker dan iemands persoon? Klaarblijkelijk voor veel mensen wel. Gelukkig schaar ik mezelf daar niet onder.

Review: Cultuurverschil

Den kortzichtigheid van jullie is te zielig.voor woorden. Nee, Nederlanders zijn zulke modelburgers toch? Fucking mongolen, hoeveel Nederlandse mannen hoerenlopers of pedofielen zijn om te beginnen. Of diezelfde mannen die hun partner inruilen.voor een jonger exemplaar. Het Nederlandse racisme straalt er weer vanaf. Zoals bij een kortzichtige loser als Johan en de rest. Stoer joh, verschuilen achter je toetsenbord en dit vuilnis neertypen. Durf te wedden dat geen van jullie internetrascisten het lef zou hebben dit tegen een donker persoon te zeggen want die ramt je ongetwijfeld de grond in.

En Mieke, dat jij zo dom bent om je te laten playen hoef je niet over een heel rassen te scheren jij stupide imbeciel! Maar zoek jij vooral je perfecte Nederlandse man. Zal je vast niet mee bedrogen kunnen worden toch? Je bent gewoon een zielig gefrustreerden vrouw die duidelijk geen inschartingsvermogen heeft. Rot toch op joh!

Stelletje inbreds, ga lekker pegida supporten, te triest zijn jullie namelijk.