Reviews van deze auteur

Doorgestoken kaart

Review over KinkyContacts

67 reacties van dames die allemaal heel graag willen pijpen, in een paar uur tijd. En die wonen allemaal in Dronten.

Doe dan iets meer je best om geloofwaardig over te komen. Of weet ik iets niet over Dronten?

Sterke punten
De wil om mensen te belazeren is sterk

Zwakke punten
De technische uitvoering is nogal transparant

reacties:

Review: Doorgestoken kaart

Dirk, je zegt dat ik het als entertainment moet zien. Ik snap wat je bedoelt, maar begrijpen lukt niet echt: als je weet dat het nep is, wat is er dan nog entertaining aan? En als je niet weet dat het nep is, dan is het geen entertainment maar een datingsite die in feite niet bestaat.
|
Er zijn vast mensen die binnen die mogelijkheden zich te pletter amuseren en daar graag wat voor over hebben. Maar dat lijkt me een erg klein doelgroepje

Het is gewoon een valstrik natuurlijk, DIrk..

De wens om een partner te vinden is bij sommige mensen dusdanig veel krachtiger dan het gezonde verstand dat bepaalde figuren een kansje zien daar wat centen uit te kunnen knijpen. Daarmee vervullen ze eigenlijk ook gewoon maar een een rol in het evolutionaire proces. Net als lintwormen dat doen, dat zijn ook parasieten.

Het verschil is dat ik voor lintwormen respect heb en voor deze figuren niet. Lintwormen hebben geen makkelijk bestaan en hun werk is zwaar en eenzaam. Desondanks zetten ze door, omdat het nu eenmaal de hun gestelde taak is.

Online oplichtertjes op datingsite daarentegen, die hebben een bewuste keuze gemaakt om weerloze sukkelaars leeg te schudden. Kan, maar ik voel minachting, helemaal als je ziet hoe ze er met de pet naar gooien.

Typisch dat er nu niet een hoer meer in Dronten woont. Maar als ik een hoer was in Dronten dan was ik ook op zoek naar iets anders...

Dank je wel hoor en veel plezier.