Reviews van deze auteur

Gay Buddy is Pure Oplichterij

Review over GayBuddy

Op Bullchat ben ik een paar keer geattendeerd op GayBuddy. Site zag er leuk uit, dus ik heb mijn profiel erop gezet. Na een dag had ik zo'n 7 reacties van leuke mannen. En elk van die mannen vroegen mij iets. Om te antwoorden moet je credits kopen van €0,80 tot €1,00 (naar gelang hoeveel je in één keer koopt). Na ongeveer drie kwartier was ik door het beantwoorden van nieuwe vragen ongeveer dertig euro armer. Toen begon het me te dagen: de jongens hebben allemaal zo'n beetje hetzelfde taalgebruik. Dezelfde zinsconstructies. Dezelfde sfeer.

Om de proef op de som te nemen schreef ik ze allemaal mijn e-mailadres met het verzoek om daar naartoe te schrijven in het vervolg. En je raadt het al: allemaal vonden ze dat toch 'wat te vroeg' om hun privé-emailadres prijs te geven en wilden ze me allemaal 'beter leren kennen' op gaybuddy!

Pure oplichterij dus! Er zitten vast ook wel echte gozers op, maar die vinden elkaar niet, doordat de fakemannen je direct benaderen met de leukste foto's en profielen.

Nep zijn in ieder geval: Juans, Soulmate4u, Hetehunk, Paradize, Student25, BigBangz, Pascalpassie en Christophexxx.

Sterke punten
De site werkt technisch goed

Zwakke punten
Je weet niet wie echt is en wie fake. Ook is het slecht zoeken op regio.
Er zijn fake mannen die je benaderen om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk berichten verzendt voor €0,80 tot €1,00 per bericht!

reacties: