Reviews van deze auteur

Sex App 8/10

Review over ChatApp

ziet er goed uit, werkt bijna perfect. blijft soms even hangen door trage internet verbinding. verder veel volk en voornamelijk nederlanders. sex heb je vrij snel hier, tenzij de vrouwen lastig doen maar dat heb je overal wel eens. in ieder geval minder dan op tinder oid.

Tot nu toe is het het waard

Review over SecretSexClub

Ik kijk mijn ogen uit op deze site. Wat veel vrouwen en wat veel mooie ook zie ik hier. Zijn ze allemaal echt? Tot nu toe wel, maar wie weet.. Wel veel leuk contact en ik heb wel moeten betalen helaas. Is dat het waard? Tot nu toe wel. Ik laat het weten als het niet meer zo is haha!

Nederlandse Mobiele Sex Chat

Review over ChatApp

Is net nieuw, heeft nog zo zijn (vooral technische) mankementen. Maar het is zeker het proberen waard en vooral voor Nederlandse gebruikers echt een aanrader. Professioneel, goed opgezet, Nederlands, geen uitbater.

Een tip voor de dames

Review over OudereVrouwen.nl

Hallo met Karin,

Voor een vrouw welke mannelijk aandacht zoekt is ouderevrouwen.nl een zeer goed alternatief, als iemand op zoek is naar erotische chats. Bij veel sites zijn onbeschofte mannen of fake profielen te vinden. Bij ouderevrouwen.nl ben ik deze nog niet tegen gekomen.

Dus een tip voor de dames!

MVG,
Karin

veel fake maar ook veel goed en oude site

Review over SexAfspraak

heb deze site al een tijd in de gaten gehouden en is redelijk betrouwbaar, wel veel fake profielen wordt denk ik niet meer op gecontroleert maar aan de andere kant ook wel veel echte profielen en is een oude site dus zalwel goed doen anders bestond hij toch ook niet meer

Veel vrouwen

Review over OudereVrouwen.nl

Veel vrouwen op de site waar ik ook berichten van terug krijg veel beter dan een Badoo of Tinder waar de meeste vrouwen toch nooit reageren. En werkt stukken sneller dan een forum en is veel echter dan een webcamsite. Dus waarom niet dit is tot nu toe het beste van alle soorten websites. Kunt zelfs live chatten wat wil je nog meer?

Anoniem neuken

Review over SecretSexClub

Zocht naar een anonieme site om te neuken en blijkbaar hebben we m nu dan toch gevonden. Heb mezelf opgezocht op Google op te kijken of mijn profiel zichtbaar was en dat was niet het geval. Ook foto's werden niet weergegeven. Dus eindelijk een site die wel serieus is en waar ik echt anoniem kan zijn. Complimenten!

wist niet dat dit bestond hahah

Review over SexAfspraak

wist niet dat dit bestond hahah fantastische site voor het vinden van lekkere wijven man, serieus 20 vrouwen aangesproken en al 3 vrouwen op date nu man man als dat zo doorgaat worden komende weken een feestje!!

Al jaren de beste datingsite

Review over OuderenSexclub

Deze site komt echt uit de tijd van chatboxen op msn en hyves, maar het is nog steeds een goede datingsite voor de 50 plussers. Een site die echt met zijn tijd mee is gegaan, net als Facebook en Google. Dan moet het wel een hoogwaardige datingsite zijn toch? Mijn insziens is dat het ook.

Beter ga je het niet krijgen

Review over OuderenSexclub

De beste en grootste erotische datingsite in Nederland. Ook voor jongeren vind ik hem beter dan welke andere site dan ook, ook al is hij op ouderen gericht.

Geluk met deze datingsite

Review over OuderenSexclub

Leonie ontmoet op deze datingsite.. Naast sex wat mijn eerste prioriteit was ook een leuke vriendin aan overgehouden.. Geluk..

Een van de betere datingsites

Review over OuderenSexclub

Ouderensexclub is een van de betere in Nederland. Beter dan bijvoorbeeld verlaten forums of fake sites. Veel beter dan dit ga je het niet krijgen in Nederland. Desalniettemin ga je hier geen 200 dates per maand uit halen, hoogstens 1 of 2.

reacties: