Reviews van deze auteur

Zo goedkoop mogelijk langdurig chatten

Review over e-Matching

Discriminatie: Je moet persé bereid zijn tot coïtus. Zo niet, dan wordt je profiel niet geaccepteerd. Mensen die platonische relatie zoeken worden niet geaccepteerd. Vrouwen mogen karige teksten erop zetten. Drie woorden is genoeg. Als man wordt je profiel dan niet goedgekeurd.

Trucje voor tijden van financiële crisis: Als je maar één maandje wilt betalen maar wel langdurig wilt chatten ga je als volgt te werk. Betaal voor één maand. Stuur elke dag het maximale aantal vrouwen van 25 stuks een kort bericht. Een " .“ is voldoende. Dat is maal dertig dagen 750 profielen. Nadat je abonnement is verlopen kun je met deze 750 blijven chatten, tot in het oneindige.

Veel psychologen en pedagogische toppers( met kinderen) die doordat ze single zijn met kinderen blijkbaar met een mager zesje hun eigen studie hebben behaald? Er in ieder geval weinig van hebben geleerd.

Als je met veel alleenstaande moeders kletst blijkt al gauw dat ze er zitten om hun eigenwaarde op te krikken, en al een of meerdere keren met een vent van de site het nest zijn ingedoken. Chapeau.

Sterke punten
Geen idee.

Zwakke punten
Hier vind je alleenvrouwen die hun eigenwaarde wat willen opkrikken.

reacties: