Reviews van deze auteur

op de grens van fraude

Review over Second Love

Weet waar je aan begint met deze site. Meestal zijn dit soort sites gevuld met nepprofielen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat deze profielen waarschijnlijk niet nep zijn. Hoeveel vrouwen zouden er zijn in mijn leeftijdscategorie op deze site? Misschien 40. Hoeveel mannen? Misschien wel 10.000. Lekker verdienen op suggestie. Heel anders dan deze site beweert. Het merendeel van het schaarse vrouwelijke aanbod is nogal overwichtig in de zin van kilo's. Niet volslank maar echt te vet. Deze site is hun uitweg om aandacht te vragen. Waarschijnlijk de enige manier om nog aandacht te krijgen. Schrik niet van de pretentie van deze varkens. Als je denkt dat dit geil zou zijn voor het geld dat je betaalt? Vergeet het. De meeste foto's zijn onzichtbaar gemaakt. Gezien de beschrijvende profielen raad ik niet aan om het " geheim" te onthullen. Als dat wel gebeurt, steek je waarschijnlijk je lul nog liever in de brievenbus. Dit is een site die echt helemaal niks waarmaakt, misleidend, teleurstellend en aan de rand is van misleiding en oplichting. Als je iets zou willen, zou ik de echte wereld opzoeken. Al die datingsites? Misschien heb je geluk maar het merendeel heeft fakeprofielen of bovengenoemde teleurstellingen. Het kost veel geld en jij krijgt niks, misschien even de droom van onwerkelijkheid. Ik praat uit ervaring. Deze site gaat hopelijk zinken onder het vet van de zich aanbiedende vrouwelijke olifanten. Ik heb mijn verlies genomen en deze ergenis voortijdig opgezegd. Begin er niet aan!!!!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
misleidende reclame: geen relevant aanbod van vrouwen behoudens een paar olifanten
erg duur: site laat je kiezen voor één maand aanbod (premium), maar je moet voor twee maanden betalen
site ziet er niet uit zeer gebruikersonvriendelijk ( maakt eigenlijk niet uit want er is toch geen aanbod)
kortom: ongebruiksvriendelijk, nul aanbod en stink er niet in.
BAGGER

Een kollossaal ongenoegen

Review over Second Love

Dom ben ik niet zou ik zeggen. Wel dus. Ik heb een premium abonnement gekocht op verleiding zonder eerst de reviews te lezen. Dat had ik wel moeten doen. Er werd een maand aangeboden, terwijl ik alleen voor twee maanden kon betalen. Ik had in de reviews kunnen lezen dat hier een paar dames in de exclusieve aanbieding zijn wiens BMI wetenschappelijk gezien zodanig is dat ik als second love snel moet wezen omdat ze anders al geploft zijn. De lelijkheid is zodanig dat de foto's geblurred zijn. Kom op klootzakken van Second Love. Dit is juridisch gezien misschien geen oplichting, alhoewel ik daar over twijfel, maar dit heeft niets meer met realisme te maken. Er is geen aanbod. Jullie reclames mogen door de SGP ter discussie gesteld worden maar deze bagger is maatschappelijk ook niet acceptabel.Ik snap het bezwaar van het SGP overigens niet. Op deze site gebeurt helemaal niets, behalve finanieel in jullie zakken. Los van wat je van het concept vindt. Deze site maakt niets waar en laat je betalen voor ergenis. Als je van vrouwen met ernstig overgewicht houdt die heel veel eisen stellen voordat je iets bereikt, moet je op deze misleidende site zijn. Voor mannen die minder maso zijn. Hou je geld in je zak.Het is beter deze site te mijden, je koopt je droombeeld hier absoluut niet. Bagger op de rand van fraude. Uit de lucht deze oplichter!



Je wordt hier genaaid op die manier die je niet zocht. Weg met deze site die oude vette wijven faciliteert en koste van jouw geld. Misleidende bagger.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Misleiding over het aantal vrouwelijke leden. Vrouwelijke leden hebben overgewicht, veel pretentie door teveel mannelijke leden. Verhouding is volkomen zoek.
Kwaliteits/prijsverhouding is ver beneden nul: geen enkele relevant resultaat
Deze bagger kun je beter vermijden: niet laten verleiden, zonde van je geld, nooit aan beginnen.

eze site biedt volimineuze nijlpaarden met pretentie

Review over Second Love

Waarschijnlijk zijn de tien arrogante vrouwen die op deze site staan wel echt. Ik zou de verhouding inschatten op tien nijlpaarden tegenover ten minste 2000 mannen. Die niet allemaal even mooi zullen zijn. Maar als deze dames zich verwaarloosd voelen dan heb ik begrip voor hun echtgenoten. Ze zouden in mijn ergste nachten niet kunnen voorkomen. Hierbij horen wonderlijke pretenties. Die worden verkregen doordat -als je eenmaal tegen € 70 bent ingeschreven- je toch iets wil. Accepteer dat je op het verkeerde been bent gezet door deze dubieuze site en accepteer je verlies. Leer net als ik dat je eerst de reviews moet lezen. Tenzij je vernederd wil worden door een magistrale vette otter die denkt dat ze dan kan omdat het aantal vrouwen wat op deze site staat op een hand te tellen is. Dat wil je niet. Vertrouw hoe dan ook dit soort dating sites niet. Vertrouw op je kroeg en een leuke dame die misschien niet zo mooi is maar wel gewillig. Als de nood echt aan de man is, verleg je grens en neem een escort. Die kun je uitkiezen. Je bent minder geld kwijt en een leuke herinnering rijker. Datingsites lichten je op en stimuleren een fantasie die nooit uitkomt. Ik voorspel deze site geen lang leven meer. Je kan mannen belazeren maar niet altijd.

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Suggestie van veel leden die voornamelijk mannelijk zijn. Deze aantoonbare mislieding reikt de grens van fraude. Het aanbod van dames bestaat uit alleenstaanden waarvoor de site niet is bedoeld of gebonden dames. Het overgewicht en de pretentie zijn hetzelfde. Mijden deze site. Zonde van je geld.

reacties: