Reviews van deze auteur

Gemengde gevoelens

Review over Second Love

Ondanks dat ik in 2 maanden tijd 4 sexdates heb gehad met 2 verschillende vrouwen heb ik toch een beetje een nare bijsmaak overgehouden aan deze site.

Ten eerste vind ik het erg prijzig voor wat je krijgt. Tel voor de grap bij het maandtarief de kosten voor hotel en reiskosten etc. eens op. Voor minder geld bezoek je een prostituee. Dan heb je ze voor het uitzoeken, professioneel en ze hebben al gegeten! En nu niet aankomen met romantiek en diepgang; we weten allemaal waarvoor we hier écht komen!
Daarnaast heb ik sterk het idee dat dit bedrijf mensen in dienst heeft die zich de hele dag voordoen als mooie gewillige dames met leuke profielen. Deze medewerkers zijn ook te vinden op KiK messenger en zullen je zelfs (anoniem) bellen. Als je dan aanstuurt op afspreken is het opeens allemaal te ingewikkeld. Vooral vlak voor het verlopen van je abonnement krijg je opeens veel aandacht zodat je toch maar weer verlengt. Ik heb zelfs gefilosofeerd dat dit bedrijf prostituees in dienst heeft! Denk er maar over na! Er worden bakken met geld verdient over de rug van wanhopige mannen. Stel 100.000 betalers per maand á 30 euro. 3 Miljoen omzet per maand! Een website onderhouden en hosten zijn de kosten niet! Een paar hoeren op profielhouders afsturen is een goede strategie om het concept geloofwaardig te houden. En met zo'n omzet is dat makkelijk te behappen.

Van de "echte" profielen vond ik het vaak niet vreemd dat deze vrouwen thuis te weinig krijgen. Natuurlijk ziet niet iedereen eruit als een fotomodel maar er mag best wat meer gelet worden op de verhouding calorie inname versus verbruik.

En andere verhouding die volledig zoek is, is die van aantallen profielen per geslacht. Laat dat 1 vrouw op honderd geile mannen zijn. Ik heb vaak dames gesproken die klagen over de hoeveelheid (en inhoud van) berichten die ze krijgen. Voor sommigen is het simpelweg teveel en verwijderen gedesillusioneerd hun profiel weer.

Sterke punten
Echte dates zijn zeker mogelijk

Zwakke punten
Duur
Teveel ongemanierde mannen

reacties: