Reviews van deze auteur

Waardeloos

Review over Victoria Milan

Deze site werd op een site met een lijst van nep sites als "niet nep" betiteld, maar mijn vertrouwen erin daalt met de dag. Ik geloof best dat er een aantal profielen echt zijn, maar ook veel fake.

Op diverse dating sites toch minimaal een leuke chat of een afspraak gehad dankzij een paar geslaagde foto's en wat profiel informatie erop te zetten.
Nu hier een veel te duur abonnement genomen van 2 maanden om het maar te proberen. Want het klinkt zo makkelijk en aantrekkelijk, maar nul reacties (ook niet afwijzend).

De vrouwen die wel aangeven je leuk te vinden reageren niet terug als je contact opneemt. Op een profiel stond "erotisch contact", vervolgens krijg je een berichtje terug in slecht Nederlands dat ze een relatie zoekt en je haar kan mailen. Vervolgens op de chat weer geen reactie. Riekt naar fake!

Het blijkt maar weer dat 99,9% van deze sites ontworpen zijn om je zuurverdiende centen uit je zak te kloppen, je kunt zelfs ook nog credits kopen maar ik begin er niet aan. Vermijden die handel, er zijn vast betere manieren en anders kun je er nog beter zelf een slinger aan geven, stuk goedkoper ook!

Sterke punten
Je komt relatief makkelijk van je geld af.

Zwakke punten
Je wordt genaaid inderdaad, maar niet op de manier die je hoopt.

reacties: