Reviews van deze auteur

leuke vrouwen

Review over SecretSexClub

veel leuke vrouwen hier te vinden die ook geil zijn. helaas wil niet iedereen sex, maar dat kan ik wel begrijpen. Gelukkig zijn er ook genoeg die dat wel willen!

Spannend nachtje

Review over OuderenSexclub

Leuke website ziet er niet helemaal fantastisch uit maar alles werkt wel. Ik heb mezelf hier lekker vermaakt een lekker gechat met veel vrouwen. Fijn is dat je hier met mensen van je eigen leeftijd zit. ik ben niet opzoek naar iemand van 18 dus dat is wel fijn dat ik die hier ook niet tegen kom, straks kom ik nog een van mijn kinderen tegen. Maar goed ik heb het op de website erg naar mijn zin gehad en een leuke vrouw leren kennen van in de 50 die ik nog regelmatig spreek en zie, ik ben dus erg tevreden!

Erg tevreden

Review over OuderenSexclub

Ik heb me laatst op aanraden van een vriend toch maar aangemeld. Ik ben al een tijdje gescheiden maar niet toe aan een nieuwe relatie. Maar natuurlijk heeft een man wel behoeftes. Daarvoor is ouderensexclub de goede website. het heeft wel even geduurd voordat ik een leuke date had, maar het was zeer zeker de moeite waard. Dus ik kan het iedereen aanraden. het kost wel geld en tijd, maar als je snel wilt neuken met iemand die je echt niet kent dan kun je beter naar de hoeren gaan.

Sterke punten
Veel dames
allemaal op zoek naar hetzelfde

Zwakke punten
Kost geld

Goede site, veel mooie dames

Review over OuderenSexclub

Goede site met veel dames en heel veel foto's. Alleen om er een keertje rond te kijken is deze site al leuk.Ik ben zelf nog getrouwd, dus kwam hier eigenlijk alleen om een beetje rond te kijken en voor een date. heb me erg op de site vermaakt!

Sterke punten
Veel mooie vrouwen

Zwakke punten
kosten

lekker neuken

Review over SecretSexClub

je kunt hier lekkere vrouwen vinden om mee te neuken stiekem

Sterke punten
geile vrouwe

Lekker seksen

Review over OuderenSexclub

Kan niet anders concluderen dan dat ik hier lekker gesekst hebt! Was leuk, wel wat credits verspilt maar goed, was allemaal de moeite waard!

Sterke punten
Lekker kunnen seksen!

Zwakke punten
Kost geld

reacties: