Reviews van deze auteur

Mooi concept, schandalige uitvoering

Review over XClub

Beste allemaal,

deze site is bedoelt voor mensen met een iets gerichtere datingswens. Nou mooi idee, in werkelijkheid werkt het jammer genoeg anders.

Conclusie, niets verbazendst, zoals de eerdere reviews: Veel aanbod van (echte, met een paar nep-profielen vermoed ik) mannen. Dus ben je een vrouw en wil je geneukt worden. Dan denk ik wel dat je hier slaagt. Mits je ook niet genept wordt om zoveel emails te versturen binnen de site. 1,25 euro per bericht.

Stuur je je email adres mee, krijg je terug dat ze graag binnen de site willen sturen, anders zou het niet veilig zijn etc. etc. Echt waar slaat dit op???

Ik vraag me wel sterk af of de emails niet eerst gecontroleerd worden eer ze doorgestuurd worden. Het zou mij niets verbazen dat als er wat positiefs terug komt van een mooi(e) meisje/vrouw, dat de meneer van deze site zelf bot wil vangen. En wilt daten. Vermoed toch van wel. Ik ga er ook geen geld en tijd meer in stoppen om er achter te komen.

Gister een 10tje verbrast voor shits and giggles. Van de 9 berichten, heb ik er 8 terug. 8 Die allemaal aandringen om meer via de site te versturen.

Nou voor wie het nog steeds niet duidelijk is na alle reviews... DIT IS EEN MELKKOE van een rijke ongeschoolde egocentrische zak.

Het concept is helemaal geweldig, het is alleen jammer dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het kost allemaal weer geld. Terwijl er genoeg lui zijn die wat leuks willen doen. Maar dat we elkaar helemaal niet meer bereiken als het om sexdating gaat. :(

Verder neem ik het de mensen die werken voor de site kwalijk dat het hele zielige eenzame man/vrouw-frame zo aan je afgesmeerd wordt.

Nee, ik denk dat ik normale dating maar ga doen... Dan praat ik tenminste niet de hele tijd met 1 of meerdere personen die voor een site werken.

Sterke punten
Er zijn wat mensen die hun email adres achter laten. Dat is een pro, maar dat is meer te weiden aan de mensen zelf.

Zwakke punten
Ja, FAKE natuurlijk.

Misschien zit er ook echt tussen, maar na 8 berichten a 1,25 de stuk vind ik het wel welletjes.

Het werkt niet wanneer er mensen zijn die dit concept uitbuiten voor geld.

Je kunt het vergelijken met een sexlijn. Je krijgt alleen maar praat en je portemonnee is een stuk lichter op het end.

Wil je wat (sex)daten, ga naar een reguliere site. Slaag je beter denk ik.

reacties: