Reviews van deze auteur

toegang geweigerd

Review over BullChat

ben vandaag van bullchat afgegooit en ik weet niet wat de reden is.
oke ik bied Eromassages aan maar dat doen er zoveel.
sommige kunnen niet hebben dat ik gediplomeerd ben voor dit werk.
en onze massageruimte er piekfijn heb uitzien.
maar is dat de rede om mij eraf te gooien.

sorry ik vindt dit echt te gek voor woorden.

Sterke punten
het was een leuke site

Zwakke punten
dat ze bij bullchat mensen geloven als ze je willen blocken.
en dat ze zelf niet kijken wat er precies op hun site aan mensen en fakers hebben zitten.

en nee op dit momend beveel ik echt niemand meer bullchat aan,
zolang ze niet kijken wie en wat erop zit.

reacties:

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

dit is al de zoveelste dat ik gewoon geweigerd wordt, terwijl ik niets heb misdaan heb nog niet eens iemand aangeklikt. weer door een stel fakers die het niet kunnen hebben dat ik een echte masseur ben met een echte en een nette massagesalon. laten ze eens gaan kijken naar al die nep gasten die zonder diploma of iets hier staan te masseren zonder enig ervaring en op een vies goor matrasje op de grond of op een keukentafel wat nog te vies is om op te gaan liggen en dan die drugsverslaafde waar je dan voor mag betalen.
gewwon grof schandalig dat bullchat hier niet op let, maar een ding is zeker, ik ga dit nu toch maar eens hoger op zoeken en een klacht indienen bij radar en kassa.

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

wat is er in gods naam aan de hand met bullchat?????? nu vandaag al voor de derde keer eraf gegooid zonder dat er een reder voor is. ik heb niemand lastig gevallen. ik heb zelf nog niemand aangeklikt. ik wil wel eens antwoord hebben van BULLCHAT zelf. maar die zeggen niks. dit is de laatste keer dat ik hier op die fakers site kom. en hoop dan ook dat deze site snel uit de lucht wordt gehaald.

met vriendelijke Gr. Marcel

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

wat een kut bedrijf zeg ik ga nu toch maar hogere stappen ondernemen.
schandalig wat hier steeds gebeurd de grooste viezerikken mogen hier gewoon op de site en verkrachters pedo´s hoeren, van alles zit hier. maar ben je gewoon een nette Masseur die alles volgens de regels doe van wordt je er steeds weer van verweiderd. ik heb er inmiddels schoon genoeg van ga wel naar de andere site waar ze wel weten hoe je met mensen om moet gaan. BULLCHAT krijgt echt een slechte naam op deze wijze.

en antwoord krijgen van dit bedrijf, reken er maar niet op, ze laten echt niks van zich horen.

als jullie zo goed zijn geef dan een keer antwoord op de vragen die de mensen jullie stellen.

Gr. Marcel

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

na de zoveelste keer weer geblockt door BULCHAT. en dat wordt dus maar door 1 persoon gedaan bij Bullchat. en laat ik er nu achter zijn gekomen dat het daar een één groot corupt zootje te zijn. want die gasten laten zich omkopen door gasten. die zich bedreigt voelen. omdat die het niet goed voor elkaar hebben. maar ja wat zoeken wij nog op die site, het is toch één grote fake bender daar. hoop dat ze nog heel vaak uit lucht gehaald worden. en daar mogen de echte gewone mensen voor boeten. bah bah bah wat heb ik het gehad met die site. en het ergste is ook nog dat ze zelf niet eens het lef hebben om contact met je op te nemen echt zielig.

Gr. Marcel