Reviews van deze auteur

xcontacten - ABSOLUUT FAKE!!!

Review over Xcontacten

Ik sta inmiddels een tijdje op xcontacten.nl. De reacties van "wanhopige" vrouwen van alle leeftijden stromen iedere dag binnen, echt niet normaal. De 1 nog mooier dan de ander en ze komen bijna allemaal uit mijn woonplaats of uit de buurt daarvan ondanks dat er op hun profiel vaak geen provincie en woonplaats is ingevuld. Ik heb geprobeerd provincie/woonplaats gegevens uit mijn profiel te verwijderen, maar dat wordt niet geaccepteerd. Ook een compleet andere woonplaats geeft dezelfde reacties: nu komen de vrouwen ineens allemaal (uit de buurt) daar vandaan.

Via een 2e e-mailadres een nieuw profiel aangemaakt, maar zodra ik daarin iets wijzig kan dat alleen met invullen van provincie en woonplaats. Dus hoe krijgen de vrouwen het voor elkaar om een compleet ingevuld profiel zonder provincie en woonplaats te hebben? De proef op de som genomen en mezelf als vrouw aangemeld. Maar ik krijg het niet voor elkaar om het profiel aan te passen zonder provincie en woonplaats in te vullen. Het meest frappante is nog wel dat in mijn vrouw profiel bij "actief sinds" een heel andere datum staat dan de datum dat ik dit profiel heb aangemaakt (aangemaakt 02-11-2014 en er staat actief sinds 02-02-2014). Op dit vrouw profiel nog geen enkele reactie ontvangen.

En kijk ook eens op xcontacten.nl via je mobiele telefoon. Daar staat: De profielen op xcontacten.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk. Maak daarvan maar "zijn voor het overgrote deel fictief"!!!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

Meeste fake, heel soms een echte

Review over Xcontacten

Hier in het begin van mijn internet daten een profiel aangemaakt en ook credits gekocht waarvan ik de meeste nog steeds als ongebruikt heb staan. Credits koop ik nu nergens meer snel. Ik heb het idee dat als je meerdere keren per week met je profiel inlogt dat je dan ook veel reacties krijgt. Ik log gemiddeld om de dag in op de site en heb dan vaak minimaal 40 nieuwe reacties. De meeste dames en foto's zijn via google afbeeldingen ook op andere sites terug te vinden en zijn fake. Let ook op de datum sinds wanneer de dames met hun profiel op de site actief zijn. Mijn inbox zit niet zo vol terwijl ik toch veel reacties krijg en dat komt volgens mij doordat er veel dames reageren die maar een profiel voor een paar dagen hebben en dan weer een nieuw profiel maken: weer fakers dus. Heel soms tref je wel een echt profiel waaruit in mijn geval 2x een afspraak is voortgekomen, maar verder dan ergens een drankje doen is dat niet gekomen.

reacties: