Reviews van deze auteur

een van de weinigen

Review over SF.dating

Mijn ervaring op SF is eigenlijk goed. Zeker als je dit vergelijkt met andere soortgelijke sites. In verhouding valt de prijs wel mee mits je voor minimaal 6maand of een jaar vastleg, wat dan wel jammer is, is dat je dit bedrag dan ineens moet betalen en niet maandelijks kan afrekenen. Is dan toch weer een extra drempel.
Voor mijn gevoel zijn er geen fake profielen of ik ben ze nog niet tegengekomen. Wel zijn er veel oude profielen, maar die kun je uitfilteren.
Contacten verlopen soms wat moeizaam, maar dat kan ook aan mij liggen ;-).
In persoonlijk contact ben ik veel sterker en als man moet je met veel bijzonderheden en creativiteit komen oom een sterke eerste indruk te maken digitaal.
Maar tot dusver is dit voor mij de eerste site die niet probeerd om je helemaal gek te spammen met berichtjes van de meest ongeloofwaardige profielen . Zodat je eigenlijk meteen moet betalen om verder te chatten waarbij je dan van een koude kermis thuiskomt. Deze site is voor mijn gevoel realistisch, verwacht daarom geen kuddes vrouwen die meteen al klaar staan om wat af te spreken amen met hun vriendin of andere zaken. Nee gewoon echte contacten waar je je moet onderscheiden van de overdaad aan mannelijke concurrentie en waar je gewoon je best moet doen. En wie weet vindt je dan wat je zoekt...

Sterke punten
Geen commerciële truuks, realistische profielen. In verhouding valt de prijs mee. Eerlijke site, mijn persoonlijke mening, enige in zijn soort die ik op dit moment heb gezien.

Zwakke punten
jaar abonnement zou per maand betaald moeten kunnen worden. Een match systeem die je resultaten laat zien op overeenkomstige kenmerken ontbreekt. Je moet zelf erg veel initiatief nemen om respons terug te krijgen. Door de vele commerciële spam op vergelijkbare sites (bv anotherlove) lijkt dit wat saai, maar denk wel dat dit realiteit is.

reacties: