Reviews van deze auteur

Geduld is een schoone zaak.

Review over Victoria Milan

Dus....

Ten aller eerste wil ik eventjes melden dat ik WEL succes heb gehad op Victoria Milan.

Toen ik mij in het begin inschreef op Victoria Milan verliep het allemaal een beetje stroef. Verzond veel berichten en kreeg niet altijd meteen of soms geen antwoord.

Na ongeveer een maand op de site gezeten te hebben begon het contact eindelijk binnen te stromen. Na een tijdje had ik meerdere vrouwen met wie ik dagelijks in contact was. Het was dus niet in een klap raak, dat zeker niet...maar mijn eerste date kwam op stand rond de 2e maand als lid van de website.

Als was dit niet de beste date, had ik een top avond. Na de eerste date, had ik meteen al beet met mijn 2e date. Na deze date wist ik al zeker dat ik deze vrouw vaker wilde zien. Al hoewel ik nog meerdere dates heb gehad met andere vrouwen, heb ik mijn zinnen echt gezet op mijn 2e date.

Tot op de dag van vandaag zien wij elkaar regelmatig en hebben wij dagelijks contact en ben nog steed lid van de pagina.

Sterke punten
Vele functies die helpen met het zoeken van een date. Soms vind ik de site een beetje moeilijk ontworpen, maar dat zal waarschijnlijk liggen aan het feit dat ik geen computer genie ben.

Zwakke punten
Website zou wat gebruiker vriendelijker kunnen zijn en sommige vrouwen zouden wel eens wat minder uit de hoogte kunnen doen en gewoon reageren op een bericht. Al is het met een ''nee dankje'' of ''geen interesse''.

Geen gedoe

Review over Victoria Milan

Deze website heeft veel voor mij betekent. Ik ben bewust single, omdat het idee van het delen van mij leven mij totaal niet aanspreekt.
Getrouwde mannen zijn daarom de perfecte uitkomst voor mij. De kans is klein dat ze weg gaan bij hun vrouw en ik kan op de site gewoon aangeven dat ik enkel kortstondige avontuurtjes wil.
Ik heb wel een aantal mannen die ik vaker ontmoet, maar daarbij is het gewoon duidelijk dat het mij puur om de sex te doen is.
Ik zou niet meer anders willen

Sterke punten
Interesses zijn makkelijk aan te geven en je krijgt alleen profielen met dezelfde wensen te zien.
Je kan in contact komen met mensen van over de hele wereld. Dus als ik een reisje plan, kan ik daar ook met iemand afspreken

Zwakke punten
Er zijn ook veel inactieve profielen, deze zouden wat mij betreft na een tijd wel verwijdert kunnen worden

Super

Review over Victoria Milan

Duper

reacties: