Reviews van deze auteur

Date niet vlekkeloos verlopen :p

Review over SexdateVerzocht

Van de week leek het voor mij dan ook eindelijk of een fysiek afspraakje uit te lopen. Eerst al een poos met een leuke griet wat geile gesprekjes over en weer gehad, maar ze wilde nog niet echt afspreken. Toen begon ze mij ineens op een andere manier aan te spreken en kreeg ik al snel in de gate dat ze meer wilde deze keer. Nou ze vroeg me inderdaad om naar haar toe te komen rijden en ik had me uiteraard al tijdens het afspreken in mijn nette kleren gewurmd. Even snel mijn handen door mijn haar, een lekker parfummetje op en snel mijn auto in.
Ik kreeg een bushalte door als ontmoetings punt, nummers uitwisselen ging niet helemaal lekker dus op goede hoop richting Badhoevedorp. A fijn, eenmaal daar aangekomen zag ik haar inderdaad met haar muziek in der oren bij de halte zitten.

Ze stapte in de auto en maakte de opmerking of de auto wel groot genoeg was.
Ik had me door alle haast nog niet eerder afgevraagd waar we sex zouden gaan hebben, maar kreeg sterk het gevoel dat we naar een wat rustiger plekje moesten rijden. Eenmaal op een plek geparkeerd, zijn we samen achterin gaan zitten en hebben de voorste stoelen naar voren geklapt. Zij had een rokje aan en ik een witte spijkerbroek, dus mijn broek half op mijn knieën en zij deed haar slipje opzij en kwam bovenop mij zitten. Nog geen paar minuten later komt er een auto aan rijden en ik kon nog net voor het zingen de kerk uit. Omdat we niet goed konden zien wat voor auto er aan kwam rijden besloot ik om via de achterbank naar de bestuurders kant te kruipen. Ze vroeg me mijn telefoon en vroeg of ik haar weer bij de halte wilde afzetten. Ze maakte nog een grapje met even je berichten chekken maar ik zag dat ze haar telefoon nummer invoerde en haar telefoon opbelde. Ik zette haar bij de halte af en reed met een goed gevoel terug richting huis.

Na een paar minuutjes kreeg ik een smsje en het was van haar. Toen ik haar vervolgens wilde bellen, omdat smsen achter het stuur moeilijk gaat keek ik van opzij recht in de ogen van een wout die me inhaalde. Ik legde de telefoon op mijn schoot en deed net of mijn neus bloede. Maar kreeg toch een stopteken.

Hij kwam aanlopen en wees me gelijk al op het bellen. Hij pakte een zaklamp en scheen op mijn schoot waar de telefoon lag. Toen deed ik ineens de schokkende ontdekking dat er allemaal bloedvlekken op mijn broek en handen zaten en dat zag hij ook. Ongelukje gehad vroeg hij terwijl hij de boete uitschreef. Ik wist even niet wat ik moest zeggen, maar ik zag via de spiegel dat er ook een beetje bloed bij mijn neus zat. Had net daarvoor aan mijn neus gekriebeld schijnbaar, dus ik zij maar dat ik een bloedneus had gehad tijdens het rijden. Hij geloofde het gelukkig en ik kon gewoon weer verder rijden met een boete van € 230,- in het mapje van mijn rijbewijs.

Al met al bleek het dus dat zij ongesteld was en het was vergeten om tegen me te zeggen. Het was een geil en spannend afspraakje en de sex was gratis.. Maar dit was zeker geen goedkope date. Wel humor!

Sterke punten
Afspreken echt mogelijk

Zwakke punten
Duur

reacties:

Review: Date niet vlekkeloos verlopen :p

hahaha was het maar zo'n feest, dan kon ik daarmee misschien mijn boete betalen. Je kan het verhaal door google halen, zal je zien dat ik dit zelf heb geschreven, want ik heb dit ook zelf meegemaakt!

Review: Date niet vlekkeloos verlopen :p

Onzin. En ik ben inderdaad de slimste niet, maar laat mij gewoon in mijn waarde. Ik ben zelf iemand die een ieder in zijn waarde laat en probeer gewoon mijn ervaring te delen. Daar draait het hier toch om?