Reviews van deze auteur

Eindelijk!

Review over OkCupid

De eerste datingsite waar ze je niet behandelen als een idioot. Heerlijke snelle interface, ruimte zat voor teksten en foto's, geen betuttelende toestanden. Leuke vrouwen. Dit is wat ik bij al die andere sites altijd miste. Daar krijg ik het idee in een soort tandpastareclame terecht te komen; van die perfecte stellen die elkaar omhelzen op het strand en dat soort reclametroep. Dit is veel persoonlijker. Alleen de manier waarop er met je gecommuniceerd wordt al. Een verademing.

Sterke punten
Het is gratis en werkt ook gratis. Je hoeft niet eerst te betalen om contacten te kunnen leggen. De betaalde features worden op een beleefde en volwassen manier gecommuniceerd. Je wordt niet als een kleuter of als een portemonnee behandeld. Je krijgt niet meteen shitloads of mail en ongevraagde rotzooi in je mailbox. Het is meteen ook internationaal maar je kunt je profiel ook gewoon in het Nederlands schrijven. Een verademing.

Zwakke punten
Geen. Ik ben niet zo'n voorstander van die matching-bots want ik geloof dat tegenstellingen elkaar juist kunnen aantrekken. Maar hun matching systeem is by far the best tot nu toe.

reacties: