Reviews van deze auteur

betrouwbaar, netjes en professioneel

Review over XClub

Mijn eerste indruk toen ik lid werd is dat de site betrouwbaar overkomt. De site ziet er netjes en professioneel uit en je kan er gemakkelijk doorheen. Ik heb goeie contacten met een aantal vrouwen.

Sterke punten
Tot nu toe is nog steeds alles prima en heb ik niks te klagen.

Zwakke punten
Tot nu toe heb ik nog niks negatiefs ontdekt. Leuke vrouwen, leuk contact.

vrouwen

Review over XClub

Ik heb op meerdere websites mij ingeschreven en af en toe ook weleens een date gehad. Nu ook met een geile dametje ;-) helaas geen sex gehad wel nog steeds veel contact en gaan binnekort weer afspreken. Ik moet eerlijk toegeven dat het heeeeeeeel lang duurde voordat ik mmet iemand had afgesproken. ik ben niet goed in face to face dan blok ik dus daarom via zulke dingen en het helpt. Kan niet wachten haar weer te zien

Sterke punten
tsja er zitten mooie vrouwen op, kan ik ook hele dag/ nacht naar kijken

Zwakke punten
een date duurd lang maar ligt ook aan vrouwen. zijn soms wel traag wel sexy

Ik had een seks date ;-)

Review over XClub

Het duurde lang idd voordat er eindelijk een date was, maar ja toch gehad en het was echt heel spannend en ja echt heel leuk.

Sterke punten
Een seks date geregeld

Zwakke punten
Ik heb een paar keer gehad dat mijn geld vanuit mijn mobiel niet werkte dat was wel ff balen omdat ik ook in een chat was. maar ja uiteindelijk was alles goed.

One night stand

Review over XClub

Uit nieuwsgierigheid ingeschreven en ik mag niet klagen over de belangstelling...veel openlijk vleeswaar, dat staat me wel tegen, maar ook 3 leuke dates en 1 one night stand. Ik ben dus tot nu toe tevreden. Leuke,s erieuze en soms opwindende chats.

X MaaikeH

Sterke punten
Inzien wie je profiel bekeken heeft, snelle interactie

Zwakke punten
Veel blote lullen

Goede ervaringen met XClub

Review over XClub

In tegenstelling tot enkele andere reviewers heb ik tot nu toe wel goede ervaringen met XClub als datingsite. Ik heb gratis een profiel aangemaakt en nu een tweetal dates met meisjes/vrouwen gehad. Ook ik krijg weleens afwachtende reacties op mijn verzoeken, maar dat is in enkele gevallen. Sommige mensen geven nu eenmaal niet graag privé gegevens uit handen.

De aanmelding verliep snel, was gratis en ik had direct toegang tot alle profielen. Het aanbod is gevarieerd en je kunt ook flirten.

Ik ben in ieder geval een tevreden XClub member.

Sterke punten
Overzichtelijk, gevarieerd, betrouwbaar en goede interface

Zwakke punten
Veel nieuwe aanmelding, lastig profielen terug te vinden, soms expliciete foto's maar die 'functie' kun je ook uitzetten..

reacties:

Review: Ik had een seks date ;-)

Jij weet helemaal niet wat voor vrouw ik ben, misschien ben ik wel een boerinne farmer ;-)

Review: Deze site moeten ze verbieden!!!!

Hahahaa je man meld zich zelf aan!

Review: Goede ervaringen met XClub

@echnie: Ik geef slechts mijn objectieve mening, zoals dat hier gevraagd wordt. Dat het een afwijkende ervaring is dan de overige bezoekers, zegt niet dat ik belangen in betreffende platform heb. Mijn ervaringen zijn gewoon prima