Reviews van deze auteur

second love slecht

Review over Second Love

hoofd prijs betalen voor een website die een kleuter nog kan bouwen zo goedkoop. daarlangs heb je als betaalde klant beperkingen je kan niet onbeperkt knipogen enof mailtjes sturen. als je leuk contact heb met eentje kan die in eens abrupt gestopt worden omdat je aan je max zit voor die dag. en dan betaal je nog grof geld voor deze mailtjes en knipogen te mogen gebruiken.

Sterke punten
niet want contact leggen kan ik ook makkelijk op een andere website.

Zwakke punten
* meeste goedkope simpelen website ooit.
* veelst hoge kosten voor wat je krijgt
* mail beperking met max mail per dag
* knip oog beperking met max aantal per dag
* van de website zelf medewerker blijft bij stand punt en vind zichzelf geweldig.
* bij betaling krijg je melding niet automatisch verlenging maar in voorwaarde staat dat het wel automatisch verlengt word.
* eerder profiel verwijderen en dergelijk kan maar ben je wel je geld kwijt. en je hebt geen bedenk tijd. je komt er achter pas hoe slecht de site is als je al betaald hebt en welke beperkingen je hebt

reacties:

Review: second love slecht

jij bent er eentje die voor second love werkt volgens mij ofzo. als ik met 1 persoon aan het mailen ben en na 20 berichtjes kapt hij en moet ik wachten tot de dag erop. ik ben niet iemand die met tig man aan het mailen is. als ik met tig mensen zou doen is wat anders.

Review: second love slecht

zij wil nu even eerst even wat mailen en in de voorwaarde staat dat je geen mail adress mag uitwisselen omdat ze jou dan mogen blokkeren dus das nog tegen de regels ook

Review: second love slecht

de persoon zal mij niet blokken:

gebruikersvoorwaarden second love:

Blokkering bij misbruik Indien u de voorwaarden voor het gebruik van de diensten van Second Love schendt, dan heeft Second Love het recht u zonder nadere ingebrekestelling de verdere toegang tot de diensten van Second Love te ontzeggen en uw gegevens de systemen van Second Love te verwijderen, onverminderd de overige rechten van Second Love.
• het vermelden van of verwijzen naar privégegevens, zoals e-mail adres, telefoon nummer, webadres etc zal leiden tot uitsluiting van een profiel, ook indien met een premium lidmaatschap heeft.
• omschrijvingen die alleen maar seksueel getinte inhoud hebben kunnen ook door ons worden geweigerd, ook indien met een premium lidmaatschap heeft; of
• het gebruik van scheldwoorden, beledigingen etc, zowel in een profiel of in onderlinge berichten, dan wel het lastig blijven vallen van niet gewenste berichten kan leiden tot uitsluiting van een profiel, ook indien met een premium lidmaatschap heeft.