Reviews van deze auteur

Bij met deze site

Review over SeksBuddy

Graag deel ik even mijn ervaring over de site seksbuddy. Ik moet zeggen dat ik er absoluut geen spijt van heb, me daar te hebben aangemeld. Tot nu toe ben ik met een aantal leuke dames in contact gekomen en na even met elkaar gemaild te hebben, zelfs al tot 2x een date gekomen. Er zitten ook wel vrouwen tussen, die na een paar weekjes mailen de boot blijven afhouden, maar dat is denk ik wel op elke site. Ik heb op meerdere seksdatingsites gezeten en dit is de eerste waar ik in ieder echt (zelfs al 2x) heb kunnen afspreken met een leuke dame. Dank je wel seksbuddy, ik ben blij met jullie. Groeten Marcel

Sterke punten
Betrouwbaar, overzichtelijk en veel leuke dames.

Zwakke punten
Ik heb ze nog niet kunnen ontdekken eigenlijk

Fake?

Review over SeksBuddy

Ik heb de berichten hier eens gelezen en moet er eigenlijk wel om lachen. Ik ben zelf lid van de site en ben alles behalve fake. De heren waar ik al een date mee heb gehad,kunnen dit bevestigen. Is het zo raar dat een vrouw wel voorzichtig is en niet meteen met haar emailadres of telefoon nummer gaat strooien? Ik ben hier zelf een aantal mannen tegen gekomen, die meteen na 2 berichtjes anders wilden communiceren. Kregen ze niet meteen hun zin, dan haakten ze ook meteen af. En dat zullen wel degenen zijn die nu roepen dat de site fake is, omdat ze het nog vreemd vinden ook dat ze op die manier inderdaad waarschijnlijk geen date zullen scoren.
Ik ben blij met de site en schaam me daar ook niet voor, dus ik vind dat dit ook wel even gezegd mag worden.

Sterke punten
Nergens klachten over. Heb het prima naar mijn zin op de site

Zwakke punten
Heb ze niet kunnen ontdekken

Beetje flauwekul allemaal

Review over SeksBuddy

Ik ben het helemaal niet eens met wat er word gezegd over fake zijn. Ik heb zelf via seksbuddy een aantal hele leuke dates gehad, en ben nu ook blijven plakken aan een leuke dame, waarvan ik hoop dat het verder gaat als alleen seksdates. dus dat alles op de site nep zou zijn, is zeker niet waar.
Er zullen vast wel een aantal nep profielen tussen zitten, wat ik niet kan bevestigen trouwens, maar ik heb via deze site goede ervaringen.
Een beetje tijd investeren in een dame die je ziet zitten en niet meteen te veel en te brutaal vragen om haar nummer, kan in ieder geval veel helpen om geen blauwtje te lopen en echt tot een leuke date te komen. Dus vraag me af wat er nou fake is eigenlijk, degenen die nog geen date hebben gescoord en nu een site afzeiken, of de dames.

Sterke punten
Leuke site, makkelijk contac tleggen

Zwakke punten
Ik ben ze niet tegen gekomen

reacties: