Reviews van deze auteur

Hetzelfde als secretsexclub !!!

Review over VrouwZoekt

Ik zag dat deze nieuw was. Bij het aanmelden zag ALLEMAAL DEZELFDE FOTO'S ALS BIJ SECRETSEXCLUB. met andere profiel teksten.
Ik wordt echt schijtziek van al die op lichters..
Ik wou dat ik flink kon hacken dan zou ik die sites allemaal een flinke douw willen geven

Sterke punten
Fake

Zwakke punten
Hebben niet veel gedaan. alleen hier en daar tekst aangepast.

FAKE FAKE FAKE

Review over Buurvrouwen.nl

Ik weet niet hoe de anderen dit hier hebben ervaren maar ook hier wordt je aan het lijntje gehouden.
Terwijl ik mijn berichtjes vol probeer te schrijven krijg je korte antwoorden en vraagjes terug...Kost het hen dan geen credits ?
Tot 2x toe echt een afspraak staan vorig weekend en dit weekend en dan hoor je zeker wat terug !!! Niet dus.
Voor komend weekend was ik al sceptisch. Zij zou een locatie uitzoeken buiten Utrecht want ze zou wel eens herkend kunnen worden..duhhh
Vanaf zondag tot vandaag de tijd gehad wat in de omgeving te vinden niets dus.. Dus ik prik een cafe in de buurt en zeg zolaat en dan krijg je weer ee raag terug met : maar ik wil toch nog meer van je weten kan dat ? terwijl ik al een paar keer aangaf heb nog 3,2,1 credits..Ook nog email gegeven ..dat gaan ze niet doen.
Ze zitten op de achtergrond gewoon mee te kijken. Met nog 6 credits kreeg ik een berichtje van een leuke dame en die zou wel telnr geven als ik het niet vertrouwde..niet dus..ja maar ze wil je eerst beter leren kennen. Je bent dan toch weer 2 credits kwijt.
Daarna eentje die zegt ik heb net met mijn telefoon 1 credit gekocht om met jou contact op te nemen. Hoeveel moet ik nog kopen.. Antwoordde ik, geen hoor stuur maar emailtje naar mijn gmail.
Kreeg ik direct vraag terug of ik wel vrijgezel ben ???? ze had toch maar 1 credit ...weer een credit kwijt dus.
En ook heel vaak direct antwoord terwijl een dame in de ochtend nog zei dat ze 's avonds geen tijd had...
Er is er werkelijk geen een die een externe email gebruik..
Oh ja ze hebben ook een Janneke erin staan die bij het 1e bericht een email adres geeft en zegt geen credits meer te hebben..
Heb mail gestuurd...je raad het al NOOIT wat gehoord !!

Je wordt gewoon genaaid stelletje oplichters !!!!

Fred

Sterke punten
Lijkt echt

Zwakke punten
Fakers

Oplichters FAKE

Review over SeksBuddy

Je krijgt op deze site berichtjes van ook hele jonge dames en dat terwijl ik er niet eens een foto op heb gezet.
Ik had 2 dames waarvan ik dacht die zijn wel leuk en daar wat berichten mee gedeeld. Op een gegegeven moment ook aangegeven dat ik vanwege scheidings-omstandigheden geen credits kon kopen. Zelfs voor beide een gmail adres aangemaakt en gevraagd of ze zo met mij wilden chatten. kreeg als antwoord terug dat ze prive zakern nog niet wilden prijsgeven..wat prive ?? Nog gevraagd of ze als bewijs gewoon een mailtje wilde sturen .. ook niet.
eentje was nog lekker aan haar trekken gekomen nadat ze mijn fotos in die email had gezienmet name die ene waar ik meet een harde staaf op stond...nou die zat er helemaal niet bij. Ik had bewust ook geen fotos van heel mijn lichaam gestuurd..(hoofd altijd los van de rest).
Schrijf stijl is soms ook anders. er begint er eentje bijna altijd een en zin met En heb . En,.. En altijd met een vraag terug komen.
Bij allebei een datum tijd gezegd...en dan weer terugkomen dat we dat wel even goed moeten plannen samen. Ook gezegd dat ik ALTIJD kan maakt niet uit noem maar plaats datum en tijd...en weer met vragen terugkomen.
Daar zijn ze wel gehaaid in moet ik zeggen.
Ook als je je naam niet onder het berichtje schrijft krijg je een bericht met hee daar of hoi hoi etc.
In het laatste bericht heb ik een andere naam eronder gezet en ja hoor eentje antwoordde met Hallo Bert terwijl ik Fred heet..
Ongelofelijk wat een eikels. Dat dit allemaal zo mag zeg...
Ik heb nog een paar credits over. ik heb nu nog een andere dame geprobeerd waarvan de fotos niet zo professioneel zijn...ben benieuwd.
Oh ja je ziet ook een lijstje met nieuwe aanmelders. Zie ik daar ineens een nieuwe aanmelding van een dame die ik 2 weken daarvoor een berichtje had gestuurd !!!!1
Heren NIET intrappen !!!

gr Fred

Sterke punten
Soms mooie fotos

Zwakke punten
Oplichters houden je constant aan het lijntje om credits te kopen

reacties: