Reviews van deze auteur

Profiel aanpassingen zonder medeweten

Review over Xcontacten

Ben nu een aantal weken op de site ingeschreven en heb mijn profiel zoveel mogelijk opgezet.
Maar toen ik begon te schrijven in mijn profiel dat ik niet geinterreseerd was in meiden van 18 die het vooral met oudere mannen willen doen ... of te oud boven de 55 ... en dat ik ook via Google search profiel foto's controleerde ... en dat ik niet opzoek was naar vrouwen die er iemand naast wilde hebben ... werd mijn profiel 'opgeschoond' en omgezet naar 'volgt'.
Schijnbaar zijn ze niet gediend van waarheden die zichtbaar zijn voor andere gebruikers, want dat zou ze wel eens af kunnen schrikken.
Heb dus net als Bart (10maart2014) de ervaring dat al het foto materiaal 'gejat' is van internet als je het even door de Google image search haalt.
Kwam er ook achter dat veel van dezelfde sites vanuit hetzelfde IP worden gehost met precies dezelfde profielen en foto's ... en dat op zich maakt al verdacht dat men gewoon 1 database gebruikt met 50 to 60 dochter-sites.
Kun je nagaan hoeveel geld men hiermee maakt door misleiding van mensen.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Er schijnt een Modurator aktief te zijn op de site die profielen aanpast als er opmerkingen in staan die de ballon van leugens kapot kan prikken.
Tot nu toe 2x mijn profiel zien wijzigen zonder dat ikzelf daarvoor verantwoordelijk was.
Men schrijft dan op in de omschrijving 'volgt' , terwijl er een hele lap tekst stond.

Chatten leid tot ... een lege bankrekening

Review over Sexdate-Discreet

Ben ongeveer 4 maanden geleden eens voor de lol mij gaan inschrijven bij deze site.
Natuurlijk gelijk al berichten in de inbox en dan reageer je erop.
De gratis credits zijn natuurlijk al snel op en je moet dus al snel bijkopen om door te chatten.
De dames schrijven korte berichten om jou vooral aan het lijntje te houden.
Heb meerdere keren bij dames aangegeven dat hun hele hebben en houden via Google picture search te vinden is op buitenlandse sites.
Je kunt echt 99 van de 100 foto's zo in Google search plakken en je zult zien dat de mooiste diepgaande foto's van de mevrouw ... alle profielen, maar dan ook alle profielen zijn fake.
Ook zie je dat een dame nagenoeg geen slaap neemt, want binnen 3 uurtjes is ze alweer aktief. En als je daar dan een vraag over stelt, is ze een korte slaper.
Ook merk je wisselingen van de wacht rond bijvoorbeeld middernacht, want dan komt de 'nachtdienst'.
Zo zit je plotseling met iemand te chatten die zoveel spelfouten maakt, dat je het idee krijgt dat je een chinees aan de lijn hebt gekregen.

Ben onderweg naar de 1100 berichten van al die vrouwen met steeds dezelfde copy&paste verhaaltjes .. alleen met weer een nieuwe fake foto.
Lees nu alleen nog maar en moet er om lachen, maar van mij krijgen ze geen cent meer.

Ook zie je via de Google image search dat de site vele dochter sites heeft ... lijkt wel een internet virus zoveel zijn het er ... allemaal dezelfde vrouwen alleen soms met andere namen of leeftijden.

Conclusie: Mocht je toch denken dat je via deze site ergens tussen een laken terecht zult komen ... vergeet het maar ... allemaal alleen maar opgezet om je bankrekening leeg te laten lopen.

Sterke punten
Knap staaltje oplichterij als het gaat om 'sex verkoopt'.

Zwakke punten
Binnen 15 seconden Google image search weet je dat je fout zit.

reacties: