Reviews van deze auteur

Fakeprofielen?

Review over Victoria Milan

Aanvullend op mijn vorige review: het kan natuurlijk zijn dat de weinige vrouwen die wel actief zijn in werkelijkheid fake profielen zijn. Toch heb ik in vergelijking met andere sites niet die indruk. In tegenstelling tot andere reviews heb ik niet de ervaring dat mijn profiel op vreemde tijden wordt bezocht en wordt er vaak wel normaal gereageerd. Het is alleen lastig zoeken naar de match als 90% van de vrouwen geen gevuld profiel heeft en/of niet of nauwelijks actief is. Het is de moeite van het proberen niet waard...

Sterke punten
Geen fake profielen(?)

Zwakke punten
90% van de profielen is slecht ingevuld of nooit actief op de site

Overschot aan mannen

Review over Victoria Milan

Een maand lid geweest van deze site. Mannen betalen, vrouwen zijn gratis lid. Op de site wordt dit niet duidelijk aangegeven terwijl dit wel zo zijn gevolgen heeft. Mannen willen namelijk waar voor hun geld en zijn dus veel actiever. Vrouwen hebben veel minder deze impuls om online te gaan en hebben de luxe geduld te kunnen hebben. Gevolg is dat je steeds weer dezelfde schijnbaar wanhopige vrouwen online ziet en dat je geduld moet hebben voordat de andere vrouwen actief zijn. Veel profielen zijn ook slecht gevuld, waardoor het vooral gokken is.
Ondanks het onderscheid in betaling is er een groot overschot aan mannen. De site wil dit verbergen door zoekopdrachten wel erg ruim te nemen. Zoeken in een straal van 50 km rondom je woonplaats levert bij mij ongeveer half Nederland op. Als man moet je ook meer opvallen om reactie te krijgen (als je al een reactie krijgt). Ondanks dit heb ik er 3 dates uit kunnen halen. Overigens zonder resultaat omdat de wederzijdse klik ontbrak. Toch het idee gekregen dat een bepaald type vrouw (en man?) gebruik maakt van deze site.

Sterke punten
Als betalend lid kan je goed zien wie actief is op je profiel, wanneer mail gelezen is.

Zwakke punten
Duur, weinig actieve vrouwen (zeker in de regio's buiten de randstad), overschot aan mannen, slecht ingevulde profielen.

reacties:

Review: Weer ingetrapt

Sluit me aan bij Jan! Leeftijd speelt denk ik ook een rol.