Reviews van deze auteur

FAKE-SEXBUDDY

Review over SexBuddy

Allereerst is het bijna overal voor betalen,... de meeste vrouwen (in mijn geval wel want ik is een man) die leggen het contact,.. op zich niets mis mee,.. bij een 2de reactie vermeld dat reageren per mail fijner zou zijn wordt dat gelijk de kop ingedrukt..

Ten tweede zijn de meeste profiel foto's overgenomen van Russische site, ik beweer niet dat alle profielen zo zijn maar de meeste wel,.. kwestie van via foto zoeken via google en dan heb je de uitslag.

Ten derde viel mijn oog op 2 verschillende profielen met dezelfde foto,.. bij het aanspreken van beide profielen was er na een dag eentje verwijdert.
Ik heb nog op alle profielen gereageerd ( ik wil toch de credits opmaken,.. en kon het niet laten). en zoals als verwacht geen reactie,..

De chat gesprekken die gevoerd werden waren wel allemaal in goed beschaafd nederlands,.. (waarschijnlijk een kudde studenten of huisvrouwen die niet te doen hebben en zo een lekker centje bij verdienen)

Er zullen heus wel oprechte mensen met dito profielen tussen zitten,... maar de ervaring leert dat men eerst even de profiel foto moet checken via google,.. wedden dat de meeste uit Oostbloklanden afkomstig zijn ( gelukkig pik je die meisjes er zo uit door hun uiterlijk)

Mensen wees gewaarschuwd!!!

reacties: