Reviews van deze auteur

Geilemaatjes

Review over GeileMaatjes.nl

Het lijkt erop dat je te maken hebt met een callcenter. Je advertentie wordt niet gelezen, men is er op uit dat je er op reageert zodat er geld betaald wordt. Altijd stomme antwoorden en afspreken ho maar. Altijd een smoes en alleen mailen. Dus grote oplichterij.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alleen maar zwakke punten.

Ziet er leuk uit

Review over GeileMaatjes.nl

Ook ik ben er met open ogen in gelopen. Je krijgt bijna een standaard mailtje. Je reageert, en krijgt niets zeggende antwoorden. Uit de nonimiteit stappen is er ook niet bij. Daarnaast veel berichtjes uit dorpen en plaatsen soms wel 3 of 4. Dit wekt argwaan. En allemaal met het zelfde verhaal. Te weinig sex sta al te lang droog en ga zo maar door. Maar een afspraak of iets meer komt er nooit. Er is altijd wel een smoes.

Sterke punten
Wordt mooi gebracht, waardoor je erin trapt.
Het lijkt wel een call center.

Zwakke punten
Dat je financieel wordt leeg gezogen.

Anoniniem

Review over OuderenSexclub

De dames willen alleen maar anoniem blijven en alleen maar mailen. Het lijkt wel of ze daarvoor betaald worden. Maar contact heb je nooit. Je wordt alleen maar financieel geplunderd. En hebben allemaal het zelfde mooie praatje.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Vele.

reacties:

Review: Fake Fake Fake

Het valt op dat je bijna elk kwartier mailtjes krijgt van dames op deze site, ze hebben de vreemdste verhalen, en de meeste hebben nog een overeenkomst ook. Sommige vinden het te duur en vragen of het ook goedkoper kan. Als je dan je email adres geeft hebben ze net credits gekocht. En of het nou lekker discreet is of geile maatjes maakt niets uit. Ook ouderen sexclub is net zo nep. Ik ben gewoon ingeschreven maar antwoord alleen niet meer, heb ik geen kosten maar kan je alleen maar verbazen over de neppers van de site,s