Reviews van deze auteur

Niks mis mee!

Review over Knuz

Dit wordt een heel verhaal, in de hoop dat mensen er iets aan hebben!

3,5 jaar geleden stond ik op deze site. Dat is nu alweer een tijdje geleden dus beschouw dit als een oude review.

Ik heb toentertijd op meerdere datingsites gekeken en als student ging ik voor de gratis site. Ik woon nu al 3 jaar samen met een man die ik via Knuz heb ontmoet! Ik was net vrijgezel en absoluut niet zo heftig op zoek, maar puur om eens wat leuke dingen te ondernemen! Ennuh... ik ben succesvol, slank en leuk uitziend en mijn partner doet daar niet voor onder! Wij stonden ook op Knuz!

Ik zeg niet dat hier gemiddeld genomen het hoogste niveau mensen opstaan. Maar ik heb via deze site een hoop echte en leuke (in mijn geval) mannen mogen ontmoeten. Het is aan jou zelf wat jij met deze mensen doet. Zie het zo; de mensen zijn er, zijn benaderbaar en hebben aangegeven op zoek te zijn naar "iets".

Ik vind Knuz een prima doorsnede van een gezellige kroeg of club. Mannen of vrouwen die in een relatie zitten maar toch wat proberen mee te snoepen, fakers die zeggen dat ze stinkend rijk en succesvol zijn en dronken wegrijden in een Fiat Panda uit 1995, mafkezen die een geintje uithalen met je en je bespelen, extreem eng serieuze mensen die proberen op basis van minimale info een zo maximaal compleet mogelijk beeld te vormen...... maar als je goed zoekt zitten er een paar mooie exemplaren tussen die groep.

Ik zag het toen altijd zo; Online dating is een prachtige manier om nieuwe mensen te leren kennen, je vijver is een stuk groter dan "vroeger" en het is een stuk minder eng om iemand aan te spreken dan op straat "in real life". Daarom zijn mannen NOG brutaler en vrouwen minder geremd. Maar een echte ontmoeting zegt pas echt iets over iemand. Bij een eerste ontmoeting in Real life vertelde ik ook niet meteen mijn slechte eigenschappen, en zo zie ik een datingsite profiel ook.

Daarin is Knuz niet anders dan anderen. De drempel is lager doordat mensen geen geld hoeven te betalen, maar met een scherp oog en een beetje humor zijn er genoeg date-able mensen!

Ik wil dolgraag mijn tips voor een succesvolle ervaring in online dating delen (vooral voor dames). Ik merk namelijk in mijn omgeving dat mensen er allemaal zo ontzettend bloedserieus in opgaan terwijl het ook gewoon LEUK kan zijn!

- Neem niet alles te serieus van anderen en stuur geen eindeloos persoonlijke berichten (neem jezelf ook niet TE serieus) Ga lekker kletsen op msn of skype.
- spreek af op een neutrale plek voor een drankje in de middag (ga niet meteen voor een 3 gangendiner, als het gezellig is tijdens het drankje kan dat altijd nog!!)
- Verwacht niet meer dan een leuke middag en een leuk gesprek, mensen kunnen ook gewoon inspirerend en interessant zijn zonder je meteen vast te pinnen op de ideale relatie en mooie kindjes ;-)
- Geef niet vooraf al je nummer, wacht na de 1e echte ontmoeting (lekker mailen met een incognito emailadres etc. is gewoon veiliger).
- Als het hem niet is, no problemo er zijn nog genoeg andere vissen in de datingwereld. Je denkt toch niet dat elk dekseltje op jouw potje past? ;-)

DONT'S
* webcammen zou ik niet aan beginnen, mannen die dat willen hebben 9 van de 10 keer andere intenties als je het mij vraagt en het is... AKWARD... :-P
* Niet je nummer geven voordat je elkaar echt hebt ontmoet
* Niet bij iemand thuis afspreken en niet door hem opgehaald worden

Sterke punten
- gratis
- groot aanbod
- genoeg echte mensen
- makkelijk contact leggen

Zwakke punten
- Gratis (helaas daardoor ook sneller minder niveau en serieuze mensen)

reacties:

Review: Niks mis mee!

Ps. Ik wil hier nog iets aan toevoegen:


MANNEN: -> Vrouwen die niet reageren op mails van mannen zijn vaak OVERbelast met mails. Zie het net als in een kroeg aangestoot worden, daar reageren ze ook niet constant positief op! Mannen: Ben kort en krachtig en persoonlijk gericht. Ik heb meerdere malen meegemaakt dat mannen (eerste contact) e-mails stuurden van 3 A4'tjes, dat gaat geen enkel mens zitten lezen. Stel een vrouw vragen over haar tekst en haar leven ipv jouw levensverhaal bij haar te "dumpen". Gewoon nog even een tip ;-)