Reviews van deze auteur

investeren in relatie levert op

Review over Second Love

Ik was niet op zoek naar een one night stand noch naar in zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk dames scoren. Nee, ik zocht een klik op alle fronten, een integere relatie met alle facetten aanwezig als aanvulling op mijn wat repeterend, vlak en minder intiem wordende relatie die ik niet wilde verbreken. Ik twijfelde sterk of ik dat hier zou vinden maar heb succesvol een poging gewaagd. Ik moest enorm wennen, wennen aan het gegeven dat er wel 10 keer zo veel mannen als vrouwen op de site staan, dat veel vrouwen alleenstaand zijn en eigenlijk een vaste relatie zoeken (op de normale datingsites staan 10 keer zo veel vrouwen als mannen en daar overkomt hen wat ons als man op SL overkomt), dat veel oprechte, persoonlijke mailtjes niet beantwoord worden, dat veel mannen zo direct en bot zijn dat de reacties van de vrouwen vaak achterdochtig van aard zijn en dat vaak al meteen op basis van een foto wordt geoordeeld en veroordeeld. Maar als je dat eenmaal weet en daarmee om weet te gaan, als je een uitnodigend profiel van je zelf opstelt, als je de contacten respectvol en rustig opbouwt, als je je kwetsbaar toont en ook naar de ander belangstellend bent, ontwikkel je hele plezierige contacten. Ik heb er op een gegeven moment voor gekozen niet meer zelf te benaderen, maar via passieve aanwezigheid op de chat en profielen van online zijnde dames bekijkend de vrouwen in mij geïnteresseerd te krijgen, het initiatief voor contact van hen te laten komen. Toegegeven, heel veel contact bouw je da niet op maar de contacten die je krijgt zijn dan wel meteen goed, hoge kwaliteit. Hele plezierige mailwisselingen en telefoongesprekken en meerdere keren met verschillende dames uit eten geweest, steeds weer een geweldige avond, helaas ook steeds zonder vervolg. Totdat ik iemand ontmoette die hetzelfde zocht als ik, met wie de klik zo goed was, dat we hebben besloten er samen voor te gaan en te zien hoe ver we komen. Ik ben een aantal keer teleurgesteld en heb ook anderen moeten teleurstellen, maar ook hier, hou vol, blijf bij je zelf en je vindt je tweede partner.

Sterke punten
Laagdrempelig, eenvoudig in gebruik, betaalbaar (mits de promotietarieven blijven, anders erg prijzig), over het algemeen echt zoekende dames en geen fake, bij goed gebruik doe je ruim voldoende leuke (en blijvende) contacten op.

Zwakke punten
Na 10 minuten ben je in de editor je tekst kwijt (gebruik Word met copy/paste!), veel alleenstaande dames die niet op zoek zijn naar SL maar naar vaste relatie, relatief weinig vrouwen aanwezig, botheid en paringsdrift van veel aanwezige mannen maakt de vrouwen achterdochtig en schuw (hoe krijg je die mannen van de site?).

reacties: