Reviews van deze auteur

Veel afspraakjes

Review over DatingMeting

Topsite veel dates gevonden via hier

Sterke punten
Overzichtelijk
Eerlijk
Werkt echt goed

Zwakke punten
Te veel aanbod

Helemaal Niks!

Review over XClub

De moderators van deze site houden je aan het lijntje met suffe antwoorden op jouw mail. Die mailtjes zijn maximaal 250 tekens lang, dus als je wat te vertellen hebt, kost dat meerdere mailtjes. In ieder geval uitgeprobeerd, was toch al de lul door credits te kopen, en na 15 mailtjes begint ze dat ze je eerst nog wat beter wilt leren kennen. Als je dan voorstelt om via Hotmail verder te mailen gaat direct de rem erop. "Nee, ik doe het liever via deze site, dat is veiliger en ik geef je niet zomaar mijn privé mailadres." Privé? Hotmail? FAKE dus.

Sterke punten
Geen, ja je aan het lijntje houden!

Zwakke punten
Zie de review NIET INTRAPPEN K*T SITE

lidmaadschap opzeggen

Review over Be2

Ik heb al een partner gevonden en wil graag mijn lidmaatschap bij be2 opzeggen. De diensten waren niet slecht en heb leuke contacten gehad. Maar heb mijn partner via een kennis ontmoet. Dus bij deze.

foto

Review over Be2

Ik kan mijn profielfoto niet uploaden. Hoe kan ik foto's uploaden op mijn profiel?

Geen partner

Review over Be2

Ik sta al een maand bij be2 en ook nog twee maanden bij Lexa ingeschreven en hoop echter om een lieve en zorgzame vrouw te vinden. Ik ben al 51 en het is geen pretje om alleen te zijn.

be lid

Review over Be2

Hallo Ferrie,

Ik heb je op be2 als contactsuggestie gekregen. Het zou erg leuk zijn om met je in contact te komen. De foto's van sommige leden zijn gratis omdat ze geen premiumlidmaatschap hebben. Dat ben ik dus wel ;)

Groetjes,

Fransisca

reacties: