Reviews van deze auteur

Regelmatig reclame op TV en scheve verhouding mannen:vrouwen.

Review over Lexa

Ik gebruik LEXA.NL al een aantal jaren nu.
De site is technisch flut (komt misschien omdat ik dat vind omdat ik zelf software ontwikkelaar ben). Een hoge mate van censuur door de controle van profielteksten. Je kan dus nooit je eigen standpunten in je profielteksten onderbrengen. Daarnaast werkt de chatfunctie 90% van de tijd niet fatsoenlijk.
De zoekresultaten, sorry, maar als ik opgeef een Nederlandse vrouw in de zoekcriteria wil zoeken, krijg ik francaises, britten en russinnen.

De perfecte match die voorgesteld wordt, wijkt in alle opzichten af van wat ik zoek. Daarnaast vind ik de prijs achterlijk hoog. Ik ben een redelijke normaal uitziende man en krijg 0 tot 2 reacties per half jaar nu.

De nieuwe aanwas is diep triest te noemen. Elke keer als ik zoek krijg ik dezelfde vrouwen te zien die al jaren ingeschreven staan. En dan ook nog de arrogantie van de vrouwen die reageren. En waar ik dan reacties van krijg zijn vrouwen met cup I, met 3 kinderen en als je ze ziet op de webcam zien ze er extreem wanhopig uit want ze wonen nog bij hun ex.

En dan ook nog eens de automatische verlenging. Minimaal 48 uur voor de einde datum uitschrijven. Ik vind deze site zeer manonvriendelijk te noemen. Ze maken misbruik van het jagersinstinct van de man. Want de vrouwen die op LEXA zitten hoor je nooit klagen. Dus de verhouding 50 mannen staat tot 1 vrouw bevestig ik hier dus bij.

Waarom ik LEXA gebruik ? Alleen maar om mijn kansen te vergroten. Ik sta er op en log zo nu en dan in om te laten zien dat ik er nog steeds ben als actief member, om die "Laatst actief: " datum bij te werken op de site.

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Het is een commerciele oplichtersbende.
Ik ben regelmatig fake profielen tegengekomen.
Free members kunnen niet op mails reageren.
Hoe meer ik op LEXA zit, hoe neerslachtiger ik wordt als ik erin op ga.
Ze maken het gewoon niet waar wat ze in hun commercials op TV beloven.
LEXA zou verboden moeten worden.
LEXA zou geregistreerd moeten worden als pure SCAM.

Gebanned na 2 dagen chatten

Review over Dating 2000

De site is op zich prima. Je kan er van alles op doen. Groot voordeel is dat het gratis is. Er zijn redelijk wat contacten van je eigen leeftijdscategorie. De chat is een bummer. Ik licht iets toe en publique en mijn mening werd niet op prijs gesteld. Je krijgt dan meteen een ban. Vervolgens sta je verontwaardigd te kijken om je heen van: wat gebeurt er nu ineens?

De profielen worden gecontroleerd, dat kan even duren. Tot die tijd kan je zelf ook geen profielen inzien dus je hebt geduld daarvoor nodig. Qua kennisniveau van de mensen die er komen is gemiddeld te noemen, met zo nu en dan een HBOer er tussen.

De Admin van de chat zou eigenlijk zijn of haar taak moeten neerleggen, want zelfs als je je aan de huisregels van de chat houd, wordt je alsnog gebanned. Dan kan je beter onder het dictatoriaal bewind van Ben Ali (Tunesie) leven.

Sterke punten
- Technisch zit de site goed in elkaar (ik ben ICTer).
- Eenvoudig te gebruiken.
- Huismoeders met kids, zijn sociaal in de omgang.

Zwakke punten
- De bans die op de chat worden uitgedeeld, verpesten de totale datingervaring.
- Vrouwen die ongelijkwaardige relatie zoeken (dominant).
- Vrouwen die uit desinterresse na 4 uur intensief praten ineens niks meer laten horen.

Bovenstaande twee punten presenteren het nadeel van gratis datingsites: Die sites zijn vaak gevuld met pleps, onserieuze mensen, criminelen en ander tuig.
En dat terwijl de profielen wel gecontroleerd worden.

reacties:

Review: leuk maar!

Bovenstaand is echt te triest voor woorden. Je zou maar je hele sociale vriendenkring op dating2000 hebben opgebouwd en een ban krijgen omdat je gewoon je mening geeft. Waar is de vrijheid van meningsuiting gebleven op deze datingsite ? De ballen, een trouwe PVV-stemmer.