Reviews van deze auteur

Uit de voorwaarden

Review over SexAdvertenties.com

8.3. Enovative maakt gebruikersprofielen aan die gebruikt worden door (onafhankelijke) vertegenwoordigers / contentent providers (van de klantenondersteuning) ten behoeve van ondersteuning, marketing en verbetering van de Dienst en het entertainment gehalte daarvan voor haar gebruikers. De (onafhankelijke) vertegenwoordigers / contentent providers (van onze klantenondersteuning) worden gestimuleerd om met leden te communiceren en communicatie tussen leden te stimuleren door het doen van introducties en aanbevelingen. In dit verband kan het gebruikersprofiel afwijken van de werkelijkheid. Zij kunnen van tijd tot tijd elektronische communicatie sturen om te vragen hoe hun leden van bepaalde aspecten van de Dienst gebruik maken in het kader van ons continue proces om de Dienst verder te optimaliseren. Dit is een belangrijk onderdeel van de Dienst. Indien u niet wenst dat er op deze manier contact met u wordt opgenomen dan kunt u uw voorkeuren wijzigen door het “Mijn Account” gedeelte van de website te bezoeken.

Sterke punten
Faker-contact kan (blijkbaar) uit gezet worden.

Zwakke punten
Zelf beheerde 'entertainment accounts' (Fakers)

Uit de voorwaarden

Review over Xcontacten

5.2. Deze Website heeft entertainment als doel, het is expliciet niet het doel van deze Website om fysieke afspraken tot stand te brengen.

5.3. Pink Melon Web Concepts behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om gesprekken op de Website te sturen via zelf gecreëerde profielen. Dit zijn fictieve profielen waarmee geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

reacties: