Reviews van deze auteur

Twijfel niet. Ik zeg "Doen!"

Review over SF.dating

Na lang wikken en wegen, wel, geen, steun, kreun en via deze website, toch op Secret Flirt terecht gekomen met de "hoop" daar gelijkgestemden tegen te komen die eigenlijk ook niet precies weten wat ze willen, ook twijfelen maar toch dat ene fijne gevoel graag weer eens willen beleven.

Na bijna 2 maanden gematigd op de site actief te zijn geweest best veel vrouwen leren kennen. Veel verschillende vrouwen ontmoet. Veel over en weer ge-chat, soms diepgaand, en de andere weer luchtig. Ook vrouwen moeten teleurstellen middels een persoonlijk bericht. Een drie tal afspraken waren bijzonder, elke een eigen sfeer en hoe het is afgelopen ga ik je niet vertellen. Maar positief, dat dan weer wel.

En mijn vermoeden zoals boven beschreven was waar, twijfelaars, maar ook ontzettend aardige gebonden vrouwen die echt de sleur willen omzeilen en er alsnog een feestje van willen maken. Heel bijzonder, een ervaring.

Stel, je neemt de stap om je op Secret Flirt aan te melden heb ik nog een paar tips:

Voor mannen:

Besteed tijd, en dus aandacht aan het onderhouden van je contacten. Het wordt beloond. Vrouwen willen aandacht. Zo veel mogelijk. Gemeende humor.
Wees eerlijk, ga jezelf niet mooier verkopen dan je bent. Uiteindelijk val je toch door de mand. Dit hoorde/las ik van diverse vrouwen op de site. Vandaar. En zoek je uitsluitend een one-night stand en/of sex avontuur, meld je dan op vrijdagavond vanaf 23.30 uur. Je hebt concurrentie maar de strijd is geweldig.

Voor vrouwen:

Steek iets meer tijd in je profiel tekst. De meeste zijn bijzonder saai en inspiratieloos. Als gebonden vrouw vermijdt dan het woord "sleur". Je hoeft een man niet uit te leggen waarom je op de site bent aangemeld.
Als een man je een berichtje stuurt reageer dan ook terug, ook al wordt het niets. Gewoon beleefd, zeker als je "sociaal" in je lijstjes heb aangevinkt. Weet iedereen waar hij aan toe is. Niets is zo vervelender dan het gevoel te hebben dat je aan het "lijntje" wordt gehouden.

Verder garandeer ik je plezier daar. Maar doe er wel wat voor. Het gaat niet vanzelf.

Sterke punten
Kwaliteit site. Anders dan andere. Bijzonder variatie in het aanbod.

Zwakke punten
Eigenlijk geen.

De prijs? Een avondje de kroeg in is duurder, en daar loop je het risico eerder een blauwtje op te lopen als een maand op Secret Flirt.

Tja, en meer vrouwen graag. Ik denk dat de verhouding wel bijgesteld kan worden. Misschien helpt deze recensie een beetje.... kom op dames! Kom erbij!

reacties:

Review: Twijfel niet. Ik zeg "Doen!"

beste Hans, Jozefus en Stunt, als ik jullie ergens mee kan helpen dan lees ik dat graag. Ga eens bij jezelf te raden waarom jullie niet "succesvol" op Secret Flirt zijn. De gemiddelde vrouw (zeker ook op deze site) geniet van een stukje klasse, aandacht en humor inderdaad. Als je dat niet in je hebt dan heb je al snel een probleem op welke datingsite dan ook. Ben je denk ik ook niet echt tevreden met jezelf. Heb ook geduld maar dat is voor de meeste mannen sowieso al een raar woord. Wees productief en regelmatig aanwezig. Dat zal uiteindelijk gehonoreerd worden. Op welke manier dan ook. Een date of een "blauwtje", wat maakt het uit. Maar niet afbranden als je er zelf geen moeite voor hebt gedaan.