Reviews van deze auteur

Voor mij werkt die goed

Review over Victoria Milan

Ben er nu 5 weken op en momenteel met een 3-tal vrouwen in contact (al flink wat heen en weer gestuurd), met eentje al een date gehad en met een andere spreek ik nu zelfs regelmatig af.
Ik denk dat het er vooral van afhangt hoe goed je jezelf kan "verkopen" (schrijf bvb eens wat origineels in je profiel ipv "ik ben op zoek naar spanning" of 'ik verveel me"). Schrijf dus niks te verkeerd in je profiel want dan val je zo door de mand.

Alle nep-profielen (en daarbij reken ik ook prostituees en zo) haal je er zo uit hoor: geen enkele serieuze vrouw noemt zich "hot 69" en geeft onmiddellijk fotos in lingerie vrij. Negeer dus die cadeaus en zo want das pure tijdverspilling.

Aanvankelijk zeggen alle vrouwen daar hetzelfde: nl dat ze erg voorzichtig zijn met antwoorden op berichten, winks etc want meestal volgt dan een te expliciete uitnodiging. Dus die zijn dan blij om eens iemand tegen het lijf te lopen die het daar wat meent. En vanaf dan hangt het er maar van af of het echt klikt.

Sterke punten
Gemakkelijk te gebruiken, mailnotificatie mogelijk, anoniem betalen via Paypal,gerapporteerde profielen worden ook effectief verwijderd

Zwakke punten
veel fake profielen

reacties:

Review: Geweldig

klopt vind ik. maar voor vrouwen zal het daar iets gemakkelijker zijn om effectief in gesprek te geraken. maar als je je profiel wat correct invult (en mannen: wees nou toch eens origineel seg) en je houdt een beetje vol dan kom je echt wel in contact met anderen die het daar ook menen. En dan hangt het natuurlijk wat af van hoe vlot je bent en zo. Voor mij is die site echt top.