Reviews van deze auteur

Ematching manipuleert gebruikers

Review over e-Matching

Ik heb een account aangemaakt met de aanbieding van 3 gratis contacten, echter gene foto toegevoegd. Dan krijg je ook geen goedkeuring op je profiel want ze willen je foto zien dus ook geen gratis contacten. Maar nu komt het;
Opeens stuurt Ematching een dame op me af (die helemaal niet bestaat) met een profiel waar iedere man door geraakt kan worden en die dame vraag letterlijk, kun je een foto van jezelf opsturen via dit systeem. Ik zeg haar dat ik dat niet doe. Krijg ik een email dat ze niet verder wil (had ik al verwacht) en is haar account opeens verdwenen uit het bestadn. Dus dit is kwade opzet van Ematching om mensen middels nep profielen te dwingen fotos te sturen. Ze misleiden de boel en lezen al je mail mee om je maar in de gaten te houden. een vorm van oplichting en privacy schending. Ematching gewoon niet doen !!!

reacties:

Review: Ematching manipuleert gebruikers

Het is niet waar wat Ematching zegt. Ik heb 3 keer gevraagd om goedkeuring van profiel en nooit antwoord gekregen. Toen kwam er een nep profiel van een dame die me zei dat ik het systeem moet gebruiken voor foto's en niet via email. Toen ik nog wilde reageren was deze dame opeens verdwenen van Ematching..... RaRa. Het is duidelijk dat Ematching manipuleert en niet eerlijk is. Ik heb nog meer onderzoek in petto.