Reviews van deze auteur

Pas op

Review over Second Love

Sinds kort heb ik mij ook ingeschreven bij SL. Eerst om te kijken, maar als niet betalend lid kun je helamaal niets. Geen foto zien en plaatsen, niet reageren of knipogen. Ik kreeg al snel een knipoog van eem leuke vrouw. Dus besloten om te betalen voor het lidmaatschap. Je kunt dan pas zoals gezegd een reactie achterlaten. Dan ontdek je dat de meeste foto's verborgen zijn. Na een mail gestuurd te hebben, reageerde zij met een chat. Na een korte gezellige conversatie hadden we afgesproken zondag middag verder te chatten. In plaats van het chatten werd ik geblokkeerd! Ik ben mij echt van geen kwaad bewust, er zijn geen rare vragen gesteld of opmerkingen gemaakt. Was dit misschien bedoeld als lokkertje om mij betalend lid te laten worden?
Daarna nog drie mailtjes gestuurd naar andere vrouwen. Nette mails, van meer dan een zin en het verzoek altijd te reageren ook als het een afwijzing zou zijn. In plaats daarvan wordt je door hen geblokkeerd. Ik begin mijn twijffels te krijgen over SL.
Heren pas dus goed op en denk na voordat je besluit te betalen voor je prijzige lidmaatschap.
Vrouwen hoeven niet te betalen oor het lidmaatschap ( al lijt dat in eerste instantie wel zo, maar zij krijgen later een mail dat zij een gratis lidmaatschap hebben gewonnen)

Sterke punten
Geen sterke punten kunnen ontdekken

Zwakke punten
Website is simpel
Zoekfunctie is beperkt
Informatie over de leden is beperkt door alleen aanvinken van opties die ook nog vrij ruim zijn.

reacties: