Reviews van deze auteur

Lexa.nl is oplichting

Review over Lexa

Ik ben nu een aantal maanden lid en wat mij opvalt is dat ik na 100-200 berichten verstuurd te hebben. En een nog groter aantal flirts. Dat je profiel niet eens door desbetreffende dames word bezocht. Helemaal niks gewoon. (en deze dames zijn wel elke dag online... en hebben spontaan etc op hun profiel staan)

Daarnaast heb ik eigenlijk maar een paar berichtjes terug ontvangen en dan voornamelijk met de melding: dat er geen wederzijdse interesses is.

En nu komt het grappige al deze dames wensen je wel allemaal veel succes en plezier op Lexa. Ook Russische vrouwen die net 1 jaar in Nederland wonen, (net alsof die ons taal gebruik al zo goed kennen). helaas te veel fake beheerde profielen van Lexa zelf...

Daarnaast valt het mij op dat je profiel door meerdere dames bezocht word en dit meestal met 1 á 2 minuten ertussen in. (Wederom een lexa medewerker die ff inlogt mer verschillende accounts...)

Kortom heel Lexa is een grote oplichting zooi. De meeste profielen (ik denk snel 80-90%) word door Lexa zelf beheerd. Wees gewaarschuwd en verspil je geld niet aan deze onzin...

Sterke punten
Eigenlijk geen.

Zwakke punten
Fake profielen.
Lexa beheerd een heleboel profielen zelf.

reacties: