Reviews van deze auteur

Zoals gebruikelijk

Review over SexAdvertenties.com

Net als alle andere datingsites voor seks, is ook deze heerlijk fake. De meeste afbeeldingen vind je via Google terug op allerlei andere sites, tot aan die van professionele pornomodellen aan toe. Wel aardig dat je een paar gratis credits krijgt, dan kun je wat proberen. En kom je er snel genoeg achter dat het nep is, ook bij foto's die je niet snel terug vindt. Afspreken? Ja, dat komt wel goed lieverd (ze noemen je altijd snel lieverd en schat op dit soort sites). Taalgebruik ook typisch voor fakers ('hoor' wordt vaak als stopwoord gebruikt: "Ik zou jou ook eens heel lekker willen verwennen hoor", "Je bent wel een heel mooie man hoor." alsof je steeds op bevestiging vraagt). Grappig om even te proberen, maar nep. Eigenlijk zoals al dit soort sites dus. Je kunt beter naar de kroeg gaan, daar is het gezelliger en zie en spreek je tenminste echte vrouwen. Ok, kans op seks is dan gering, maar nog altijd groter dan op deze site :)

Sterke punten
je kunt een paar keer geinen met gratis credits

reacties:

Review: Geen gekke site (werkt best)

Ach, misschien dat een enkel profiel bij toeval echt is, maar het is voor 99,9% nep natuurlijk. Niet geheel toevallig lijkt de site wel erg op sexadvertenties.com. Op een iets ander kleurtje na ook hetzelfde minilogo in de browsertabs.
Als je de algemene voorwaarden leest, zie je ook dezelfde exploitant. Helemaal grappig is dat dezelfde tikfout voorkomt in de Algemene Voorwaarden. Wat ze wel goed doen, is niet een-op-een de profielen kopieren (wat eenzamedames.nl en alle sites van dezelfde exploitant wel doet). Zitten wel een paar dubbele tussen, maar het valt mee.