Reviews van deze auteur

Een grote Fake bende!

Review over OuderenSexclub

Met open ogen er in gestapt, wat een nep site, als je een contact krijgt dan gebeurt het, vraag en weder vraag, zo raken je punten op, opnieuw investeren en het komt nooit tot een werkelijke ontmoeting, de vragen die je retour krijgt zijn vooruit geschreven en opgeslagen in de databank, je krijgt dus een standaard vraag terug op wat jij schrijft naar de desbetreffende contact, hoe doorzichtig kan het zijn.Een voor geprogrameerde bende die alleen maar achterover leunen en geld beuren, stap er niet in beste mensen, ga met je centjes lekker naar een terrasje en wie weet wat je daar ontmoet, kun je ook nog een kopje koffie o.d. aanbieden, stuk goedkoper en veel plezieriger. Concreet: nep site die je teleur zal stellen

Sterke punten
GEEN ENKEL STERK PUNT!!!

Zwakke punten
TE VEEL OM OP TE NOEMEN!!!!

Fake site nummer zoveel . . .

Review over OuderenSexclub

Als je ergens geld mee wil verdienen en je bent bekend met het maken van een site begin dan ook zoiets als deze ''ouderesexclub'' site. Je hoeft echt geen computerdeskundige te zijn, simpelweg gewoon google´n, allerlei sites van gelijke strekking als deze site bezoeken, knippen en palkken en in je eigen stie bouwen en wala, kassa.
Als je een contact legt op deze site gaat het als volgt, je zendt een flirt of een bericht, de eerste is gratis, vervolgens krijg je een bericht terug en dan begint het, op elke vraag die je stelt krijg je met een wedervraag te maken, tja en dat betekent dat je credits moet gaan kopen omdat ze jouw vakkundig nieuwsgierig weten te houden, het advies is dan om voor €74,00 credits te kopen, zoals zo velen je daarin zijn voorgegaan, kom op beste mensen, ben je ziende blind ofhorende doof, geldklopperij, ga er iets leuks mee doen ipv te doneren op een site die uiteen spat van bedrog en fake´s advertentie. denk toch na....!

Sterke punten
Geen enkel sterk punt.

Zwakke punten
Teveel om te vermelden!!

Onbetrouwbaarste datingsite

Review over SeniorenZone

Wat een onbetrouwbare datingsite, alleen maar gedateerde foto´s, wijzigingen en verandering zijn niet aantoonbaar, het één en al fake!!! Het beeindigen van je account is onmogelijk, je bent roepennde in de woestijn, erger nog, ook al heb je de site geblokkeerd als spam en ongewenst in mailing het komt gewoon door, schandalig beheer van de site.

Sterke punten
Geen enkel sterkpunt!!!

Zwakke punten
Teveel om op te noemen, slecht onderhoud, geen contactmogelijkheden voor opzegging, etc etc

reacties: