Reviews van deze auteur

Arrogante kerels of autisten

Review over e-Matching

Ik heb nu drie maanden op E-matching gestaan. Ik zie er leuk en jeugdig uit voor mijn leeftijd maar ik krijg nauwelijks serieuze reacties.

Mijn ervaring is dat er ruwweg twee soorten mannen op staan. De eerste soort zijn de geslaagde, zichzelf geweldig vindende mannen. Dit soort mannen van 45 zoekt alleen naar hele jonge, niet te slimme vrouwen. Deze mannen zijn inderdaad geheel op uiterlijk en leeftijd gefixeerd. Ook al stuur je een interessant mailtje, ze zullen nooit op de inhoud reageren.
De andere categorie zijn de autisten. Mannen die liefst lang via de mail communiceren en verder alleen geïnteresseerd zijn in seks (als ze al een afspraak willen maken) .

Ik sluit me helemaal aan bij Lies. Ik kreeg inderdaad het gevoel dat ik als aantrekkelijke én slimme 54-jarige vrouw het wel kan vergeten om een normale man op mijn niveau te vinden.

Sterke punten
Voor zover ik heb kunnen nagaan geen fakes.
Nette behandeling door de beheerders.

Zwakke punten
Je krijgt geen reacties als je een vrouw bent van academisch niveau en boven de veertig.

Vast wél een fijne site voor mannen die het ver geschopt hebben in het leven en een jonge, sexy vriendin zoeken van een lager niveau.

reacties:

Review: Arrogante kerels of autisten

Dat ben ik helemaal niet met je eens. Ik ben b.v. geen uitgaanstype dus waar kom ik dan leuke single mannen van mijn leeftijd tegen?

En het verschil met Match4Me is opmerkelijk. Daar krijg ik wél veel reacties!