Reviews van deze auteur

knuz

Review over Knuz

Ik zat hier een beetje te lezen en het valt me op dat vooral veel mannen klagen over het aantal berichtjes/ profiel bezoeken dat ze krijgen en dat er op hun berichtjes nooit gereageerd word en dat vrouwen hun zo respectloos behandelen.

Er zullen af en toe best wat redenen buiten deze mannen om zijn, zoals fakers of een opgetut tiener blondje wat er alleen om de aandacht zit.
Maar als je echt een schuldige wilt zoeken, hoef je slechts in een spiegel te kijken.
Jullie eigen, kansloze profielen, kansloze berichtjes en onsmakelijke seksuele driften die overal afdruipen is de reden dat geen vrouw aandacht aan jullie besteed.

Ik zelf heb na talloze leuke (en minder leuke) gesprekken op knuz er 4 leuke dates aan over gehouden, waarvan 2 lichamelijk erg ver gingen. Uiteindelijk heb ik hier een flink stuk van mijn zelfvertrouwen gewonnen en ben van internet daten afgestapt.

Al met al zou ik mannen aanraden gewoon in een leuk cafetje oid mensen te ontmoeten en leren wat assertiever te zijn. Want online daten kost vele vele male meer moeite als man.

Sterke punten
Gratis, makkelijk zoeken, makkelijk uitschrijven.

Zwakke punten
Zijn relatief veel vrouwen die echt alleen maar op aandacht geilen (heb meerdere meiden gehad die het liefst uren aan de telefoon zaten en gewoon een vriend bleken te hebben).
Maar op de meeste pay sites(waar vrouwen vaak ook gewoon gratis een profiel kunnen aanmaken) heb je dit ook. + dat vrouwen vaak geen berichtjes kunnen sturen (en 3 van de 4 dates die ik heb gehad zijn uitgemond na een hoi van het meisje).

reacties: