Reviews van deze auteur

Prima concept

Review over Second Love

Ik ben meerdere periodes op second love actief geweest het afgelopen jaar en heb er altijd veel plezier aan beleefd. Het klopt dat er veel meer mannen dan vrouwen staan ingeschreven. De beheerder van de site speelt hier op in door vrouwen gratis een lidmaatschap aan te bieden. Eigenlijk wel logisch. Maar het blijft een scheve verhouding.

Als je als man origineel en actief bent, dan is het prima mogelijk om in contact te komen met een van de dames van de site. Maar je moet echt wel wat energie erin steken, want de concurrentie is moordend. Zelf heb ik met meerdere dames chat- en mailcontact gehad. Ook heb ik een handvol dames mogen ontmoeten, waarvan er twee hebben geleid tot daadwerkelijk intiem contact. En met eentje van hen duurt dat nog steeds voort. Zij heeft me wel eens laten zien hoeveel mannen actief zijn, hoeveel reacties en knipogen ze krijgt, en wat het gemiddelde niveau van de reacties is. En dat is gewoon bedroevend. En als ze dan niet reageert, gebeurt het meer dan eens dat ze een dag later voor rotte vis wordt uitgemaakt.

Sterke punten
De site is duidelijk, makkelijk toegankelijk en de profielen zijn echt.

Zwakke punten
Als man betaal je de hoofdprijs. En er zijn wel veel horken aanwezig, maar ja dan kun je je ook weer beter onderscheiden. Het blijft een jungle.

reacties:

Review: second love slecht

Inderdaad, beetje bijzondere stellingname. Ik heb met meerdere personen emailadressen uitgewisseld en daar nooit problemen mee gehad vanuit SL. Hoe kun je anders elkaar ontmoeten? Je mag die info niet in je profiel zetten, maar in je berichten ben je vrij.

Review: Prima concept

Nou beste Hans, deze site is niet perfect en dat zeg ik ook niet. En nee, ik ben geen beheerder.

Review: Prima concept

Tja, echte complotdenkers zijn natuurlijk niet te overtuigen.

Veel plezier met reaguren Hans.