Reviews van deze auteur

E-matching

Review over e-Matching

Online daten gaat nu eenmaal gepaard met prettige en minder prettige ervaringen. Ik krijg reacties en reageer zelf ook. Ik mis soms een stukje fatsoen en toewijding (of is het de vaardigheid een fatsoenlijke mail te schrijven) bij het online daten. Wat dat betreft dekt "hoger opgeleid" niet altijd de lading. Sommige dames communiceren open en leuk, anderen gedragen zich als onverschillige, weinig tot de verbeelding sprekende types. Verder maakt het nogal wat uit in wat voor leeftijdscategorie je actief bent. Een jonge vrouw is meer flexibel dan een oudere vrouw. Sommigen gaan hierin te ver door te verwachten dat een man volledig in hun leventje past zonder dat zij daar enige aanpassing voor hoeven te doen. Je kunt dat eisen, maar realistisch is het niet.

Dit betekent niet dat E-matching een slechte site is. Integendeel, ik denk dat als je echt je best doet, en dat begint al bij een goed en eerlijk profiel en je daarnaast een beetje geduld hebt, je hier gewoon een leuke partner kunt ontmoeten. Je hebt er tenslotte maar 1 nodig. Je kunt het E-matching niet kwalijk nemen dat sommige mensen nu eenmaal zijn zoals ze zijn. Het laten invullen van een salarisindicatie vind ik een misser want dit zou in de (echte) liefde geen rol moeten spelen. Je zit toch niet te wachten op iemand die het vooral om je salaris is te doen?

De site is verder voldoende gebruiksvriendelijk en het kleurgebruik is prettig. Wat ik minder gelukkig vind is het feit dat al je communicatie met anderen op de site zichtbaar blijft ook al verwijder je zelf de berichten. Uiteindelijk gaat het echter om wat voor gevoel je bij een bepaalde site hebt en wat dat betreft maakt E-matching op mij een voldoende degelijke indruk. Dat laatste kan ik van veel andere sites niet zeggen.

Sterke punten
Genoeg keus, dating coach, kleurgebruik

Zwakke punten
Berichten kunnen niet volledig verwijderd worden.

reacties: