Reviews van deze auteur

Een beetje vreeemd eigenlijk!!

Review over Lexa

Dames en heren,

Laat ik voorop stellen dat ik alle mensen met een negatieve review groot gelijk geef, deze site is gewoon zwaar kl*te!!

Maar tijdens het lezen van vele reviews over lexa.nl viel mij ineens iets op. Ik kwam er achter dat bijna 600 mensen een review hebben geschreven hier. Waarvan meer dan 85% zegt dat hij/zij wel eens iets hebben geprobeerd op lexa.nl. Moet het dan niet vrij logisch zijn dat iedereen hier elkaar wel is tegen moet zijn gekomen? En moet het dan niet vrij logisch zijn dat van die 85% een klein deel elkaar al eens heeft gesproken via lexa.nl?

Ik denk dus dat lexa.nl nog gemener is dan dat sommige hier al beweren. Als al die 600 mensen hier nog nooit een serieuze (real-life)-date hebben gehad, ben ik van mening dat Lexa alle "echte" profielen van elkaar gescheiden houd. Ik denk dat iedereen alleen maar in contact kan komen met fakeprofielen en er juist niemand maar dan ook niemand met elkaar in contact kan komen. Anders had minimaal een klein deel van de 600 mensen wel is wat gehad. 600 mensen op 1 datingsite kunnen elkaar gewoon niet mislopen!!

Graag hoor ik hoe andere mensen hier tegenover staan en of dit wel een goede gedachten is? Ik sta open voor meningen van anderen want wellicht heb ik het wel bij het verkeerde eind!

Met vriendelijke groet,

Sebasje2991

Sterke punten
Niet van toepassing

Zwakke punten
Heel veel!

reacties: