Reviews van deze auteur

Okcupid - Underrated

Review over OkCupid

Tot m'n verassing zag ik hier dat Okcupid maar 64.3% aanbeveling heeft.
Ik zit al een tijdje op deze site en ik moet zeggen dat het zeker één van de beste is, zeker als je nagaat dat het gratis is(tenzij je wilt upgraden, wat niet heel veel extra geeft). Het is redelijk druk en veel mensen zijn van niveau. Veel studenten, hoogopgeleiden en expats.

Omdat het gratis is zijn er natuurlijk een hele rits van mannen die hun slag willen slaan maar niet al te veel moeite ervoor willen doen Als vrouwzijnde wordt je dus al snel volgespamt en leuke berichten schieten er dus soms tussendoor. Dit geeft de foute impressie dat vrouwen hier nooit een berichtje terugsturen. Je moet alleen beter je best doen dan een simpele: "hoi hoe gaat het?" en dit maakt het persoonlijk leuker.

Wat de andere reviewers zeggen mensen die op je geld uit zijn, ik heb daar persoonlijk helemaal niks van meegekregen. Misschien was dit vroeger zo, maar nu zeker niet.

Wat iets minder is, is dat het Engels is. Dit is op zich helemaal geen probleem, beter zelfs in mijn mening. Maar je weet niet altijd op eerste oogopslag of je nou een berichtje in het Nederlands of in het Engels moet schrijven. Ik doe het altijd in het Engels, ook al staat er bij dat ze Nederlands spreken. Gewoon om consistent te blijven.

Zelf ben ik op meerdere dates geweest met vrouwen die ik via de site heb leren kennen. Dit was allemaal heel leuk.

Sterke punten
Gratis
Schone, mooie layout. Goede zoekopties
Geen of weinig fake profielen. Als je ze aangeeft worden ze snel verwijderd
Mensen van niveau, over het algemeen
Leuk vragensysteem.

Zwakke punten
Matchrating zegt heel weinig, maar is toch een leuke gesprekstarter
Vrouwen zeggen meestal niks terug tenzij je iets leuks of slims zegt. Voor mij geen dealbreker maar voor de mensen die niks beters kunnen verzinnen dan "hoi" zou ik wegblijven

reacties: