Reviews van deze auteur

Kijken kijken, maar niet kopen

Review over e-Matching

Na sommige stukjes over deze site gelezen te hebben heb ik mij toch uit pure nieuwsgierigheid bij E-Matching ingeschreven, maar dan als gratis member om te kijken of de site mij bevalt.

Wat mij direct opviel is dat alle vrouwen een ellenlange beschrijving hebben gemaakt, sommige met een wensenlijst waar je "u" tegen zegt.
Het tweede wat mij opviel is dat bijna alle vrouwen van boven de veertig nog een kinderwens hebben! Nu ben ik geen dokter maar iedereen weet dat kinderen krijgen boven je veertigste niet geheel risicoloos is, maar dat terzijde.
Als derde viel mij op dat mijn profiel inmiddels door 147 vrouwen bekeken is terwijl ik nog geen enkele reactie heb gekregen en dat terwijl ik echt niet lelijk ben. Het lijkt wel of niemand durft te reageren of zo? Of is iedereen gratis member zodat iedereen wacht tot iemand het eerste mailtje stuurt waarop je dan kunt reageren?

Ik kijk het nog één week aan, mocht ik dan nog steeds geen reactie hebben gekregen dan houd ik het daar mooi voor gezien.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Het is daar doodstil, je wordt tig keer bekeken maar er is niemand die reageert.

reacties: