Reviews van deze auteur

Geld waard

Review over SexAdvertenties.com

Echt een goede datingsite. Het rotte is wel dat het net als bij de andere sites is dat de man/vrouw verhouding rot is.. Vrouwen kunnen lekker plaatjes kijken en dan moet je er eigenlijk gewoon wel een beetje verzorgd uitzien om überhaupt nog reacties te krijgen. En als je ze dan krijgt moet je wel slim en grappig over komen wil je er nog eentje (of meerdere, ze kennen elkaar niet!) zien te strikken voor een date! Maar als je in dit alles gewoon goed bent, net als ik :D. Dan zit het wel goed en zul je hier net als ik gewoon een leuke tijd hebben met gezellige leuke dates!!

Sterke punten
je moet zelf ook moeite doen maar het lukt wel!!

Zwakke punten
man/vrouw verhouding op de site

Kinderachtig al die reviews!!

Review over OuderenSexclub

Ik snap echt niet dat mensen niet gewoon eerst lezen, ik wil normale reviews lezen van websites en niet van die zwaar gefrustreerde mensen die met veel hoofdletters schreeuwen dat altijd alles iemand anders zijn schuld is. Ga dan lekker naar kassa ofzo. Ik vind dat Datingwebsites.nl hier eens iets aan moet doen. En ik wil ook niet dat mensen met een eigen website hun eigen websites kunnen reviewen dat is een zwaar 'Wij van WC-Eend' gevoel. Ik vind het werkelijk belachelijk dat alle reviews zomaar worden toegelaten en dat mensen niet eerst even tot 3 tellen voor ze iets schrijven. Vooralsnog ben ik helemaal klaar met deze site.

Nu dan mijn review. De site is niet goed opgezet omdat op het begin veel mensen er denk ik niets van snappen. Dat lees ik hier ook terug in de reviews. Lastig menu, niet altijd duidelijk of je nu invoert wat je zoekt of wat je zelf bent en denkt. Voor de rest is het wel een leuke site met in ieder geval echte oudere vrouwen en mannen. De jongere daar dacht ik zelf ook al van dat het wel eens fake zou kunnen zijn en dat wordt hier wel bevestigd denk ik. Ook jammer inderdaad dat er geen open chat is en dat je moet betalen. Maar liever dat dan geen reacties en profielen die niet echt zijn of niet reageren. Dat heb ik op chatgirl vaak gehad. Gratis maar dus ook nooit intiem contact.

Ik hoop dat de reviews eens iets eerlijker en objectiever worden. Geen kinderachtig gedoe meer aub.

Gr. Johnny

reacties: