Reviews van deze auteur

50 % kans noem ik niet slecht!

Review over Second Love

Gezien het negatieve karakter van de andere reviews, allemaal kennelijk van boze mannen zonder echte ervaring met de site, wil ik hier toch even mijn eigen 'verhaal' inbrengen.

De nuchtere feiten: ik ben nu een jaar of drie met tussenpozen als man een 'betalend lid' van de site, zodat ik toegang heb tot alle profielen, berichten kan sturen, etc. In die drie jaar heb ik erg leuk gemaild met een stuk of 16 vrouwen, afgesproken met 8 van hen en een kortere of langere sexuele relatie gehad met 4 daarvan. Grappig genoeg dus een 'resultaat' van exact 50%. Overigens vind ik het vrij platvloers om van 'resultaat' te spreken, want daarmee zou ik exact zo denken en doen als al die scheldende gefrustreerde puristen of teleurgestelde bezoekers die geen contacten krijgen.

Want zeker, die zijn er ook! De vrouwen waar ik mee mail bevestigen dit: zodra je je als vrouw meldt op de site, krijg je eerst een bombardement van platvloerse voorstellen van mannen die uit zijn op gratis snelle sex.....en hoog opgeven van hun potentie, tot en met de lengte van hun geslachtsdeel en het aantal uren dat ze het vol kunnen houden. Daarna is er de 'tweede golf' van mannen die zichzelf aanprijzen met hun goede baan, mooie auto, plus bijbehorende gefotoshopte plaatjes van tien jaar geleden.

Geen wonder dus dat dit tot teleurstellingen leidt. De vrouwen op deze site immers zijn maar voor een miniem deel op zoek naar one night stands (ze zijn er wel natuurlijk), maar in grote meerderheid gewoon redelijk stabiel getrouwd met mannen die van nature of door bepaalde redenen niet veel meer te bieden hebben als minnaar (of dat nooit gehad hebben). En aangezien er ook best veel stabiel getrouwde mannen zijn met hetzelfde probleem......zoeken wij elkaar op deze manier gewoon op.

Want inderdaad, ik hoor ook tot die categorie: een uitstekend huwelijk en geweldig gezamenlijk ouderschap, maar om redenen waar ik hier niet op inga geen sexuele relatie meer. En heel eerlijk, als je als man of vrouw zelf nog sexueel actief bent.....valt het niet mee om dat uit te houden......en leidt helaas juist deze situatie tot veel onnodige echtscheidingen!! (Tot zover de SGP dus).

Mijn verhaal staat eerlijk op de site, inclusief de correcte vermelding van zaken als lengte en gewicht.....en mijn persoonskenmerken. En als iemand zich door dat profiel aangesproken voelt of ik omgekeerd een leuk profiel tegenkom, dan wordt er wat heen en weer gemaild. Virtuele kennismakingen zeggen niet alles, maar zijn best behulpzaam om te zien of je wat humor etc een beetje met elkaar overweg kunt. Uiteraard worden er ook de nodige foto's uitgewisseld, het oog wil ook wat. En uiteindelijk al dan niet een eerste, rustige en beleefde afspraak bij een kopje koffie: niets wilds dus, want je weet nooit wie je tegenkomt en hoe de 'fysieke klik' is.

.....en zo is het met mij dus een aantal keren gegaan, tot grote tevredenheid. Ook als het niet fysiek klikt overigens: we zijn allemaal volwassen en beschaafde mensen, die bezig zijn om een serieus probleem in hun bestaan een beetje te verlichten. Wie jaren in een relatie zit zonder fysieke spanning, vindt het alleen al leuk om die spanning weer eens te voelen, of het nu tot sex leidt of niet. Ik mail bijvoorbeeld nog steeds regelmatig met leuke vrouwen waar het niet tot sex mee gekomen is....en op een enkel geval na zijn alle sexuele relaties ook in goede verstandhouding gestopt. Soms ook omdat je verliefd dreigt te worden....of de ander op jou...en dat net niet de bedoeling is.

Klinkt dit idealistisch, ongeloofwaardig zelfs? Waarom dan? Waarom raakt iedereen ineens in alle staten als het om sex gaat, zijn getrouwde vrouwen die al vijf jaar met niemand meer konden vrijen en dat missen ineens 'hoeren'. Het is juist die hypocrisie waardoor dit soort contacten anoniem (moeten) blijven, vrees ik.

Kortom, ik kan uit eigen ervaring bevestigen dat Second Love als site gewoon voldoet aan een bestaande behoefte bij tienduizenden vrouwen en mannen, net zoals Relatieplanet etc voldoen aan de behoeften van honderdduizenden singles om contact te zoeken met potentiele partners. Zie het als een soort Marktplaats waarop 'tweedehands (niet meer gebruikte) sexpartners' een tweede leven wordt gegund, niet meer dan dat, maar ook zeker niet minder. Ik gun de oprichters hun succes en hun inkomsten, als succesvolle dienstverleners.

En last but not least: gefrustreerde mannen, kijk in de spiegel en vraag je af of je wel enig idee hebt van wat vrouwen leuk vinden.....

reacties: